Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecyyyyyyyyyydowana

CHłopak zaprosił mnie

Polecane posty

na koncert heavy metalowy swojego jakiegoś tam kumpla. Wie, że nie przepadam za ta muzyką (on tak), ale mówi że chce bym poznała jego świat i jego znajomych. Fajnie, że tego chce tyle, że boję się, że tam się nie odnajdę, będę stać i podpierać ściany jak całą sala będzie pogować. Odmówić? Iść i co wtedy ze sobą począć?

Jego znajomi mogą pomyśleć, że jestem drętwa.

Jak nie będę się z nimi bawić, skakać i wzywać szatana;) to nie sądzę, by tak pomyśleli. A moim subtelnym dowcipem w czasie ogłuszającej muzyki też ich nie powalę. A niczego udawać nie chcę - tzn lecieć po scenę czy tam z niej skakać;)

"i wzywać szatana" Heh, chyba na prawdę nie wiesz jak tacy ludzie się bawią :P. Tak czy owak powinnaś moim zdaniem pójść - spróbować trzeba, jak Ci się nie spodoba i nie będziesz się dobrze bawić i chłopak to zauważy, to potem nie powinien Cię już ciągać po takich miejscach.

Wzywają Pana Szatana:) Bawią się zapewne jak na każdym koncercie, tyle że do muzyki której nie lubię, jest pogo, skakanie, zabawa. Jakieś rady pani WHO? Skoro pójdę to jak nie zrobić z siebie sztywnej idiotki a nie udawać jak wspaniale się bawię i jestem najmroczniejszą z mrocznych? Ja nie mam pomysłu.

Sorry miało być Panie, kojarzę twoje posty bo zawsze merytoryczne i na poziomie. Dzięki za odpowiedzi, niby problem nie rozwiązany, ale w sumie może właśnie powinnam spróbować

Może się jakiś pojawi. Zapraszam do dyskusji