Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vodka

gdzie są wszyscy życiowi przegrańcy, z którymi przegrywam co noc ?

Polecane posty

niedziel widocznie przyłączył się do reszty, która popełniła samobójstwo wczoraj :(

Gość beeellllllllaaaaaaaaa84
kto popelnil samobojstwo????????o czym ty piszesz?????

aaa nie jestes w temacie.. wczoraj nie bylo reszty przegrancow, oprocz mnie i niedziela, ktory stwierdzil, ze widocznie zaplanowali popelnic samobójstwo bez nas. dzisiaj nie ma niedziela, wiec pewnie do nich dolaczyl i zapomnial o mnie :O

ty sobie zartujesz??? a kto nalezy do tej twojej ekipy??to moze ich widzialam tu

czarny humor :D niedziel, blowwww, staszek, ale staszek juz sie odlaczyl. czasami sie inni wlaczali. kazdy jest mile widziany z reszta. Jankese tez widzialam, ale się nie odzywa. kolejnydzienzryjnowany pewnie tez siedzi, czyta i chleje i sie nie odzywa.

staszek byl dzisiaj widzialam,no niedziel tez byl,blowww i kolejnydzienzrujnowany to nie kojarze

Mój Drodzy i Nieszczęśni Przegrańcy! Po wczorajszej lekturze poleconej mi przez Kulturę stwierdziłem, że lepiej zamiast przegrywać na kafeterii to lepiej przegrywać życie pogrążając się w lekturach... no i czytam kolejną książkę cały dzień i wieczór... przepraszam was bracia i siostry życiowi przegrańcy że mnie tu z wami nie ma jak dotychczas :( Wasz, pełen żalu, Ten Ostatni Niedziel.

JEstem , juz tak nie wołaj . wczoraj nie piłam ,bo piłam w piątek .:P . i chyba dobrze sie stało ,bo o 10 miałam telefon "czy moge przyjść do pracy na 14 " >i wróciłam o 22.45. ale jestem od tego czasu ,cos kiepsko szukałeś V.:P :D zdrówko:P

przegrywanie życia bez Ciebie nie jest już takie same :(

Jankesa, ja widziałam jak tam gdzieś pomykasz między tematami krzyczałam i wołałam i wreszcie oto pojawiłaś się chociaż Ty..

a tak a propo Witam ;) czemu jestescie przegrańcami ? :p nie załamujcie się jeszcze słońce się do Was uśmiechnie ;)

Gość jap......
ZRÓBCIE MI LODA

Niedziel, mozesz ją polecić ? Przeczytałam własnie o czym jest i faktycznie interesujące się wydaje.

jak to jeden N stwierdził , JANKESa chyba jeszce nie . ja tylko wale roczna w miesiąc:P :)

Jankesa, Ty myślałaś cały czas, że ja mężczyzną jestem ? :D

Wężu, długo by się rozpisywać i powtarzać się nie chce.

Vodka ,nie klikałam na Voila. no ewentualnie SZpak 10 lat temu , .🌼 wychodze z założenia ,że nikt tu nie jest tym za kogo go uwazamy . nadmierna ostrożność . niestety ,ja dobrze kłamać nie umiem

Wąż , no własnie tego masz w morde lać :D ja tez wiecznie ten sam przeciwnik:P :)

Wężu zatrzymaj Lecha, ja dzisiaj portera wale, z grubej rury :classic_cool: