Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olenka1234

Czy to coś znaczy?

Polecane posty

Gość Olenka1234

Niedawno poznałam przez net faceta. Umówiliśmy się po kilku dniach i było całkiem miło. W trakcie rozmowy wspomniał, że uwielbia cannelloni, a ja pochwaliłam się, że umiem je robić, więc kilka dni później zapytał przez gg kiedy będę robiła, bo chętnie by spróbował. Słowo się rzekło i zaprosiłam go na kolację. Znowu rozmawialiśmy i było miło. Wspomniałam o zamiarze kupienia stelażu pod mikrofalówkę, a on zaoferował się, że mi go zainstaluje. No i znowu słowo się rzekło i przyjechał mi pomóc. W międzyczasie zapytał też przez gg kiedy oglądamy razem jakiś film. Tak więc po akcji montowania stelaża (która zakończyła się fiaskiem, bo zabrakło kołków) włączyliśmy film. Myślałam, że będzie próbował się do mnie zbliżyć, ale myliłam się. Teraz jesteśmy umówieni na ponowne montowanie stelaża. W moim mieszkaniu leży jego sprzęt- wiertarki, wkrętarki itd. Chyba darzy mnie zaufaniem, skoro to zostawił. Nie ukrywam, że facet mi się podoba i zastanawiam się czy on to odwzajemnia. Jak myślicie?

Gość taaaamaaaaa
mi sie wydaje, ze wszystko idzie w dobrym kierunku , powodzenia ;)

Gość Olenka1234
Chciałabym...Przynajmiej spróbować. Bo przecież nie znam go na tyle, by stwierdzić, że pasujemy do siebie, ale na pewno mamy o czym rozmawiać:)