Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatataka jedna :)

pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

witam, przejrzałam ofertę kruka, yes i aparta mam już kilka modeli co mi się podoba ale czy są jeszcze jakieś inne firmy podobne do tych ?

Gość beata112
to ty sama sobie wybierasz pierścionek zaręczynowy?to może też sama sobie się oświadczysz?to facet ma wybrać pierścionek taki jaki jemu się podoba

nie tak brzmi moje pytanie :)

to że dziewczyna przegląda pierścionki nie znaczy że sama się sobie będzie oświadczała...pff . Niestety ja też innych firm nie znam... przeglądałam strony tych których wypisałaś i też niektóre mi się spodobały. A przeglądam bo może chciałabym taki dostać od faceta ;pp

dokładnie, ale niektóre osoby nie potrafią czytać ze zrozumieniem :) chodzi mi o tradycyjne sklepy gdzie mogę przymierzyć przed zakupem :) nigdy mnie nie interesowały takie sklepy więc znam tylko te 3 :o

niektórzy po prostu chcą dogryźć, po za tym chłopak tylko ma jedno w głowie, a mianowicie żeby wybrance się podobał :)) Ja też znam tylko te 3, ale gdy chodzę po dużych sklepach mijam tez inne jakieś małe sklepy, niestety nazw nie pamiętam. Szczerze mówiąc nie pogardziła bym pierścionkiem ZARĘCZYNOWYM z Apartu ;p :)

Gość beata112
moim zdaniem nie wazne jaki jest pierścionek,dla mnie ważne że to kupił mój facet i sam go wybrał,bo to jest od niego,ja dostałam nietypowy bo złoty z czerwonym koralem,taki wybrał mój facet i jestem zadowolona

mój narzeczony poprosił mnie o listę takich co mi się podobają żeby poznać mój gust :)

to dobrze, ważne że podoba się również Tobie. Zgodzę się z Tobą, najważniejsze żę kupi ukochany :) ja od swojego dostałam taki jeden mały pierścioneczek i bardzo mi się podobał :)) teraz tylko czekam na zaręczynowy ;pp

Gość beata112
do autorki,to mogłas od razu napisać że narzeczony chce kupić taki jak ty chcesz,ja wolałam mieć niespodziankę

ja po prostu mam dać listę nie wiem czy będzie to jakiś z niej czy podobny do jakiegoś z tej właśnie listy :)

a ja zapowiedzialam ze chce sobie wybrac pierscionek, on kupil, zaplacil ale ja sobie wybralam przynajmniej mam 100% pewnosci ze sie nie bede wstydzila go nosic, bo dostaniesz taki co ci sie nie podoba i wtedy dupa blada: nie dosc ze nie mozesz wymienic to jeszcze musisz nosic :P

powiem Wam że nigdy nie miałam żadnego pierścionka i właśnie mam dylemat po podobają mi się takie a la obrączka bez oczka czy zaręczynowy musi mieć oczko? :0

Zdesperowana Domowa Żono : hahaha dokładnie..jednak ja wiem że mój facet ma dobry gust i wybierze jakiś śliczny :) jeśli wgl się zabierze do tego...ja marzę o tym a on,,hmm cięzko powiedzieć...

kochana jak dla mnie, zaręczynowy to zaręczynowy musi mieć jakieś oczko, a obrączka to obrączka, nie musi a może ;pp ja uwielbiam delikatne z niewielkim oczkiem...marzę ;pp

ja wlasnie mam delikatny z niewielkim jednym oczkiem, o nowoczesnym ksztalcie, z diamentem i z bialego zlota. taki chcialam, moj by mi pewnie wyskrobal jakis calkiem nie w moim guscie hehe. chociaz kto go tam wie.. ale balam sie ryzykowac :)

o tak białe złoto i diamencik, delikatny śliczny, taki mi się marzy :) tatataka jedna nie mogę odczytać Twojego linku. Mnie urzekł ten..: http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,2306 I jakoś zawsze podobają mi się w takim stylu: http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,1836 http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,3722

nie działają te linki :o

kopiuję całe i nic nie mam prócz strony apartu :/

w sumie własnie wypróbowałam i mam to samo..nie wiem co się dzieje.. w każdym bądź razie, marze o tym pierścionku, potrzebuję tej deklaracji..po jakim czasie Twój mężczyzna postanowił zrobić ten krok?

rok :)

rok jesteśmy razem ale znamy się w sumie 7 lat

A WY? :)