Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatataka jedna :)

pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

Znamy się 9 lat, jesteśmy ze sobą 4 .. ohh. Jak Tobie dobrze... :) My jesteśmy dość młodzi, wcześnie zaczeliśmy być ze sobą, i tak trwamy w tym związku bo bardzo się kochamy... ja jednak jak na mody wiek poczułam że potrzebuję w jakiś sposób stabilizacji..emocjonalnie to czuję, by czuć się pewnie..

ja mam 28 lat on 31 :)

oj mnie się jeszcze nie spieszy :) ale wybrać mogę i będzie wiedział co mi się podoba :) a Ty może spróbuj zacząć temat ślubów stabilizacji ale nie tak wprost :) zobaczysz co na ten temat myśli

Tak tak, ja już mu lekko dawałam do zrozumienia. i on mi sam wprost powiedział że chcę mnie, że chce się zaręczyć ze mną, wszystko po kolei po 2-3 latach ślub.. wszystko mi opisał..byłam zdziwiona że myśli o tym tak poważnie jak ja..ale jak teraz chce lekko podpytać o to to sie denerwuję może go męcze tym..eh... ale to dlatego ze on żadnych kroków nie robi w stronę zaręczyn..:o Wszystko rozbija sie chyba o pieniądze, dał mi to niedawno do zrozumienia..ale ja nie chce pierścionka za 1500, wcale mi na tym nie zależy, no ale jego brat kupił swojej za tyle i on nie może być gorszy...eh ta męska duma, a podkreśle że nie ma pracy..wiec chyba na ten pierścionek poczekam...na upragnione per narzeczona ;p

to może delikatnie daj mu do zrozumienia jakie lubisz , że nie muszą być drogie może podsuń stronę www ;) ja jeśli chodzi o cenę to mogę wybierać jaki chce bo mój przyszły mąż zarabia bardzo dobrze ale sama nie wiem za ile

jeśli delikatnie to nie bój się, nie ucieknie :) no właśnie ja nie wiem do ilu wybrać sobie , głupio zapytać wprost więc ;)

myślę że jakikolwiek byś nie wybrała, przyszły narzeczony będzie chciał cię zadowolić :) jeśli dużo zarabia to po prostu wybierz taki jaki Ci się podoba,... i tak nie zawsze te które są najdroższe są najładniejsze... ;d

dokładnie te za ponad 10 tys nawet żaden jeszcze mi się nie podoba więc pewnie będzie jakiś do tej kwoty :) Tobie zatem życzę powodzenia i oby marzenie się Twoje spełniło, ja na dziś uciekam spać :) dobrej nocy i bądź dobrej myśli

Gość zgaga20
dziewczyny z tych linkow trzeba usunac spacje która jest przed przecinkiem i wtedy wchodzi. :) mi tez sie podobaja pierscionki z bialego zlota i z jakims nie za dużym oczkiem. tylko z czego moga byc te oczka? z brylantow to mogą być trochę drogie a cyrkonia to słyszałam ze to taki zwykły najtańszy kamień. tylko nie zjedzcie mnie ze specjalnie szukam drogiego pierscionka, bo to to nie. :) mi tez sie zawsze marzyło że to narzeczony wybierze i kupi pierścionek, ale mój chłopak jest totalnie bez gustu jeśli o to chodzi :) juz mi kiedys kupil na urodziny bizuterie, ale jest to tak brzydkie ze wstydze sie zalozyc i tylko raz mialam na sobie :) pomysł żeby wybrać kilka pierścionków które mi sie podobaja i pokazac przyszlemy narzeczonemu zeby kupil cos podobnego bardzo mi sie spodobał :)

Tak tak ewidntnie to dobry pomysł, jeśli naawet chłopak ma jakiś gust ;pp chyba też bedę lekko pokazywała w sklpeie co mi się podoba ;pp a w takim pierścionku to pewnie ze brylancik ! ;pp albo diamencik, nie znam sie, ale broń boże cyrkonia... ceny takich pierścionków zaczynają się od 400zł :))

Gość widać że jesteś z rocznika 92
dorośnij dziecko a nie za zaręczyny się bierz:O miarą pierścionka cenisz miłość ? dziecinada

Gość zgaga20
pewnie, najłatwiej kogoś skrytykować. tylko wypadaloby najpierw przeczytac wszystkie posty zanim nazwiecie dzieciakiem 28 letnią kobietę. a jak dziewczyna z 92 marzy o pierścionku to niech marzy co wam do tego

Gość cienko u ciebie
z czytaniem ze zrozumieniem bardzo ;) akurat zdesperowaną znam z forum i wiem że ma więcej niż 25 lat i to nie o nią w ogóle chodzi :D za niedługo o pierścionkach będą się wypowiadały dzieciaki w przedszkolu :D

Gość chyyyjjj wam
w dupe i tak po jednych pieniądzach jesteście :O