Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Len_non

W piątek mam okazję spotkać kogoś

Polecane posty

Gość Len_non

kto jest dla mnie bardzo ważny. Już od siedmiu miesięcy szukam jakiegoś sposobu, żeby zainicjować kontakt, ale przy mojej nieśmiałości wszystkie próby kończą się fiaskiem. Ostatnio jednak dowiedziałam się od koleżanki, że wybieram się na ten sam koncert co on, no i w związku z tym trochę spanikowałam. Niby taka okazja, jeszcze ten sam ulubiony wykonawca, ale jakoś się denerwuję jak to będzie i waham się, czy kupić bilet...

Gość Len_non
Przecież piszę, że wiem od kumpeli, że on tam będzie. Znam go z uczelni, ale za słabo.

Gość Len_non
Strasznie chciałabym się tam wybrać, ale denerwuję się niesamowicie. Moi znajomi nie jadą, będę więc totalnie sama, a na jego widok zapominam języka w gębie.

Gość Amarantine
Jedź. Też jestem nieśmiała, ale człowiek powinien wychodzić wszystkiemu na przekór.

Gość Len_non
Kurna, boję się jak cholera. On pewnie będzie z kumplami, a ja taka szara myszka, ledwo cześć wydukam. Jak myślicie, warto spróbować? Jak zagadać? Sorki, moje obawy są nieco dziecinne, ale mam zerowe doświadczenie z facetami i stąd potrzebowałabym jakichś wskazówek.

Gość Len_non
Hmmmm?

Gość Len_non
Dlaczego nikt nie odpowiada?