Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uszitusziiiii

Jak zrobić pierwszy krok ?

Polecane posty

Gość uszitusziiiii

Daje mu ciagle sygnały , ze mi sie podoba , ale pracujemy razem , wiec boje sie zrobic cokolwiek wiecej , bo jednak mamy ze soba stycznosc codziennie , a pracujemy w malym gronie. Wydaje mi sie , ze tez mu sie podobam, chociaz czasem boje sie , ze jest dla mnie tak miły , bo wypada .. Juz nie wiem co mam robic , oszalalam na jego punkcie ......

Gość jesli dajesz sygnaly a on nic
tzn., ze nie jest zainteresowany. proste

następne trzy ciekawe kobiety które myślą że facet to Wróż Maciej i że wszystko odgadnie i wszystko wie co siedzi w głowie takiej co daje dziwne znaki :P

Gość uszitusziiiii
Ciągle sie na mnie patrzy , usmiecha , flirtujemy ze sobą , przedrzeźniamy sie , ale wydaje mi sie , ze nikt nie chce zrobic tego pierwszego kroku , bo jednak praca to praca , i dziwnie byloby pracowac ze soba, jako para.........

zaimprowizuj spotkanie na neutralnym gruncie ;) praca nie jest dożywociem, zawsze możecie zmienić, fajny facet natomiast rzadko występuje w przyrodzie, więc kuj żelazo... :)

, i dziwnie byloby pracowac ze soba, jako para........." i jak ładnie sama sobie odpowiedziałaś :)

Gość uszitusziiiii
Noooo wiem o tym , bo nie potrafie sobie tego wyobrazic , ale za bardzo on mi sie podoba

więc rób konkretniejsze i bardziej stanowcze znaki ? :) może podrzuć mu paczkę Durex na biurko :P

Gość uszitusziiiii
Właśnie muszę wyczaić niecny plan!!