Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...waleria...

sypiał ze mną a teraz nazwał koleżanką..

Polecane posty

wlasciwie tez mi nie zalezalo,ale sam fakt ze gosc potrafil byc takim nic nie wartym idiota,i to jak mnie potraktowal, doprowadza mnie do szalu. dlaczego faceci sa tacy beznadziejni?

Gość b.b.b.b.
Ale o co konkretnie CI się rozchodzi?

Gość ja dziś
A co w tym złego że Cię nazwał kolezanką skoro wam obojgu nie zależało? Nie rozmiem.

on nie wiedzial ze mi nie zalezalo,i rozchodzi sie o to ze potraktowal mnie jak jakas idiotke ktora tylko do seksu sie nadaje;/

Gość jesli dajesz sygnaly a on nic
facet podkresla to, ze jestes kolezanka by ciebie uswiadomic, ze nic z tego nie bedzie

Gość timtaradimdam
"on nie wiedzial ze mi nie zalezalo,i rozchodzi sie o to ze potraktowal mnie jak jakas idiotke ktora tylko do seksu sie nadaje;/" To, że jemu nie powiedziałaś nie oznacza, że Cię nie "rozpracował" i sam nie doszedł do takich wniosków. Po prostu poukładany facet. :)

Gość timtaradimdam
"w jakim sensie poukładany? w tym ze uprawia seks z kolezankami?" W takim sensie, że jest po prostu sprytniejszy i doświadczony, i wie co jest dla niego dobre. Sorry, ale brak zaangażowania i oddania u kobiety da się szybko zauważyć. :)

zs nie prowokuj pomaranczy od samego rana bo sobie kawe rozleja na klawiature :) nie wiesz czy 10 stron bzdur zostalo juz skasowane?

Gość timtaradimdam
"dobra,wiec skoro zauwazyl to o czym piszesz to mozesz mi powiedziec po co się ze mną przespal? po prostu jest chamem;p" Dla odrobiny przyjemności i z tego co piszesz trafił w Twoje oczekiwania, nie dał się zwieść i zmanipulować, a Ty teraz zaczniesz go wspominać, bo pokazał, że jest facetem z jajami. ;p

walercia dziecko drogie :) przespalas sie z kolesiem, zakochalas, dla niego to byl tylko kumpelski seks, przespal sie z Toba bo mial okazje i ochote. finito zapomnij o nim i zacznij szykowac podreczniki na wrzesien

to ze dla niego to nic nie bylo to wiem i nie musisz mi tlumaczyc bo to smieszne co piszesz;p zastanawiam sie tylko jak faceci moga byc tacy chamscy;p