Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze i wszędzie.

medycyna czy coś z ekonomią? POMOCY!

Polecane posty

Gość zawsze i wszędzie.

Zastanawiam się nad wyborem kierunku studiów. Jestem w liceum na mat-bio chemie więc z tych przedmiotów mogłabym napisać maturę rozszerzoną. Ciągle chodzi mi po głowie medycyna bo wydaje mi się że nadaje się do tego i czuje że to lubię aczkolwiek nie wiem czy dam sobię radę i czy wgl jest sens uczyć się tyle żeby potem się nie dostać tam. Moim drugim pomysłem jest coś z marketingiem aczkolwiek nie chce tyle lat nauki zmarnować żeby iść na kierunek na który idzie każdy po ogólniaku. Na tym kierunku wystarczy mi jedynie rozszerzona matematyka.....no i tu jest problem warto ryzykować?

Gość zawsze i wszędzie.
bardzo wasz proszę o pomoc....może wypowie się ktoś kto jest na medycynie i jak naprawdę wygląda nauka

Gość zawsze i wszędzie.
naprawdę nikt?

Nie studiowałam żadnego z wyżej wymienionych kierunków,ale jakbym miała wybierać poszłabym na medycynę.To jest tylko moje skromne zdanie,a decyzja należy do ciebie.

Gość Andzia z parku
Medycyny nie studiuję, ale wydaje mi się, że warto się uczyć tych przedmiotów i zdawać je na rozrzeszeniu, skoro Cię to interesuje. Na Akademii Medycznej jest wiele kierunków i jeśli nie dostaniesz się na medycynę, to mozesz iść ewentualnie na jakiś inny. Poza tym jest parę innych kierunków na innych uczelniach, gdzie ta chemia, czy biologia Ci się przyda. I nie zakładaj z góry, że się nie dostaniesz. Alleluja i do przodu ;) :D

Gość zawsze i wszędzie.
no tak tylko sytuacja jest taka że jeżeli nie medycyna to wolę iść na jakis marketing niż dietetykę czy coś podobnego do medycyny gdyż tam zawsze znajdę jakąś pracę a po takiej dietetyce róznie bywa....