Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

zrobiłybyście coś takiego?

Polecane posty

Gość gyug7887
musialabym miec bardzo zadbane stopy :D

gyug: przecież nie mówię, że miałyby być brudne i śmierdzące. Załóżmy, że byłyby czyste.

Gość gyug7887
Ja nie mowie ze brudno i smierdzace , tylko nie lubie swoich stóp , choć o nie dbam , a nie wyglądają tak jakbym chciała. Jakbym je lubiła to pewnie bym tak zrobiła

Gość pobożna j.
bez chodzenia w ten link wiem, że jesteś jakimś jebanym zboczeńcem paszoł won nygusie!

Gość pudel z quadelupy
jesteś pedryl :classic_cool: skoro nie obrzydza cię wylizanie stóp to i nie obrzydzi cię dokładne wylizanie wora innemu zboczeńcowi :D

nie obrzydza mnie lizanie stóp. Mojej dziewczynie robię to całkiem często, choć akurat nie w czasie jazdy samochodem.

Truskawkowa: wielu facetów lubi szczególnie stopy dziewczyn i na szczęście coraz więcej dziewczyn rozumie tą naszą słabość.

Mam 27 lat. Nie wiem, czy tak powinno być;), ale na pewno wiem, że jest fajnie, gdy tak właśnie jest:). Ludzie mają różne zahamowania, które należy szanować. A Ci, co mają poglądy skrajne - to zazwyczaj z niewiedzy lub z niedoświadczenia.

Fawila: wiesz, ludzie gorsze rzeczy robią na drogach. W sumie jak jesz kanapkę w czasie jazdy to też masz coś w ustach.