Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chceeeeeee

chlopak chce trojkata, ale ja nie

Polecane posty

Gość trzeba rozmawiać...
Kobieto, widać, że Twój facet stawiając takie ultimatum obniżył poczucie własnej wartości u Ciebie.Nie myśl nawet tak przez chwilę, że Mu się znudziłaś albo, ze jesteś za mało atrakcyjna.Z Niego zwykłe ruchadło wychodzi, bez szacunku do Ciebie.Jak chciał eksperymentować, to mógł się zastanowić zanim się z Tobą związał.Zostaw chama i nie wybaczaj.Jak w ogóle możesz patrzeć na Niego po tym co powiedział.Mnie by obrzydzenie wzięło.Myśli tylko kutasem i dba o własne potrzeby a o Ciebie nie martwi się wcale. Jak chce się wyżyć, to niech spierdala do burdelu i niech się dyma z pięcioma naraz.Walizki tego Pana za drzwi trzeba wystawić i do tego zapas gum na drogę.

powiedz mu,że wolisz trójkąt z mężczyzną i marzysz o tym,żeby patrzeć,jak go facet posuwa:)

Gość nie chceeeeeee
nie nie powiem mu ze chce trojkat z mezczyzna, bo nie chce tego. Co zrobie jesli sie zgodzi? zrobie z siebie idiotke po co

Gość asdfgh34567890
powiedz ze sie zgadzasz na 3-kata ale z facetem nie z kobieta,spyta dlaczego to powiedz :kochanie masz malego i jestes do dopy w lozku z checia sprobuje jak jest z innym mezczyzna

powie,że chcesz z facetem,ale to nie ty się będziesz z nim bzykać,tylko Twój facet :P załatw do trójkąta umięśnionego geja,koniecznie silniejszego od swojego chłopaka :D :D

to jednak prowokacja, a prowokatorka odpowiada coś bez ładu i składu tylko na posty, które wydają jej się łatwiejsze w obsłudze

Gość nie chceeeeeee
ok jak myslicie ze to prowakacja tu juz tu nie pisze.. dzieki Daisyy, jedynie Ty cos sensownego napisalas. Pozdrawiam

"jak myslicie ze to prowakacja tu juz tu nie pisze.. " w tym temacie dodajmy moze kolejny też odpali na 2 strony, co? :)

autorka nam się obraziła :P moja porada jest z życia wzięta-mój facet,a teraz już mąż,też kiedyś wyskoczył z tekstem "a co byś powiedziała na trójkącik?".Wtedy mu powiedziałam,że jesli ma ciągoty homoseksualne i marzy mu się seks z facetem,to proszę bardzo,ja sobie z chęcią popatrze :D Zrozumiał i od tej pory (a minęło już kilka lat) nie wspomina już o seksie z innymi osobami :)

no widzisz, Inka, trochę podszytej asertywnością pomysłowości i problem rozwiązany, brawo! :) Ja niestety nie mogę sobie przypomnieć, co dokładnie odpowiedziałam ;-)