Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojswiatmalutki

Czy możecie ocenic mojego MĘŻA???

Polecane posty

Gość flegmaZgadła
TAKI PACZEK NIE NAJBRZYDSZY. NIE KRAM BO ZBYT OBFICIE BO WIDZE ZE MA TENDENCJE DO TYCIA I CI SIE UPASIE NA STAROSC.

Gość flegmaZgadła
A DZIECKO MUSI BYC TAKIE KLUSIOWATE NIE WIEM KOMU TO PRZESZKADZA TUTAJ.

Gość BeyonceKnowlessssssssssss
no to pozdrawiamy meza i współczujemy takie idiotki żony :) ciekawe czy sie nie zdenerwuje ze teraz przez tępote zony zdjecia jego córki znajda sie na jakis stronach dla pedofili

Gość do autorki5446
maz- normalny facet, bez rewelacji, przecietny jakich pelno na ulicy dziecko- normalne ,troche za grube, jak to dziecko ktorych pelno na ulicy

mojswiatmalutki a co do,,otylosci" mojego dziecka... jak lubi mleko to pije mleko. ma 6mc wazy 8 kg norma ! A ILE ma wzrostu twoje dziecko... bo ogolem bardzooo wysokie musi być aby w wieku 6mc normą bylo 8kg :(

Gość mojswiatmalutki
huriwhfs chciala bys ! :P

Gość zajjjkawaka
wcale to dziecko nie jest grube

Gość MAm tak samo jak ty..
SIĘ CZEPIACIE WAGI DZICKA. DZIECKO ZACZNIE CHODZIC I ZRZUCI WSZYTSKO. ALE CO TO ZA IDIOTKA ZAKŁDA TAKI TEMAT ZEBY JEJ MEZA OCENIC ? NA FOTEK WSADZ ZDJECIA I CI BEDA NOTKI MAŁOLATKI STAWIAC. JA NIE WIEM CO LUDZIOM W GŁOWY SIE ROBI. PEWNIE NIE JEJ MAZ I JAJA SOBIE ROBI.

Gość huriwhfs
Właśnie,że trochę tego żałuję. ale co zrobić... fajnie,że mu się ulożyło jakoś

Gość MAm tak samo jak ty..
TRZEBA TOI GDZIES ZGŁOSIC ZE KTOS WSTAWIA FOTY KOLESIA NA KAFE A MOZE TO TEN KOLES CHCIAŁ USŁYSZEC ZE PRZYTSOJNY JEST I SIE W ZONKE POSZYWA HEHE

Gość huriwhfs
Szok szok szok szok!

Gość mojswiatmalutki
czy slubne zdj pomoze wam uwierzyc?

Gość bialamagnolia
pozdrawiam :D

Gość bialamagnolia
dawaj slubne

pomoze nam uwierzyc ze jesteś głupsza niz sadzilismy, ale dawaj posmiejemy sie z Ciebie

Gość bogosnakolacje
zaraz te głupie cipy założą portal "oceń mojego męża" co za puste pizdy

wczesniej napisałabym ze Twój maz jest przecietny ale dla Ciebie to on jest piekny nonie?? cieszysz sie ze taka paskuda wyrwała takie ciacho :D no i szczescie ze córka podobna do ojca

Gość mojswiatmalutki
no nie bardzo ;) bo nie jaena mloda mama chcialaby wygladac tak jak ja. a slub byl 3 lata temu :)

Gość spoxer ty idealistko
nie najgorszy

Gość fffgghghghghhg
Nie jest zly ale nie lubie takich nalanych twarzy i podbrodkow, za 10 lat bedzie wygladac jak prosiak z wielka twarzą, no chyba ze zmieni diete...

Gość zajjjkawaka
wkleilas ta sama fotke slubna

Gość niezaspokojona koteczka @
hahahahahahaha jaka czapa :D:classic_cool:

Gość O boszzzzeee
A gdzieś ty taką sztukę wyrwała? Mąż fajny, ty- buźka myślą nieskażona! Po co zakładasz taki temat? Ja bym za cholerę nie wrzuciła zdjęć mojego męża i mojej córki, bo dla mnie mąż to największe ciacho, a córa- najsłodsza na świecie! W dupie miałabym czyjeś komentarze! Powiedz lepiej, gdzie znajduje się wylęgarnia takich idiotek. A na męża miej oko- ładna nie jesteś, mądra- bez komentarza. Mam nadzieję, że przynajmniej dobrze gotujesz. Gratuluję córeczki- śliczna i ma takie bystre oczka. Cały tata. Uff...na szczęście.

Gość jednooki wąż
jesteś tragiczna, dziwię się facetowi :D

Gość O boszzzzeee
A gdzieś ty taką sztukę wyrwała? Mąż fajny, ty- buźka myślą nieskażona! Po co zakładasz taki temat? Ja bym za cholerę nie wrzuciła zdjęć mojego męża i mojej córki, bo dla mnie mąż to największe ciacho, a córa- najsłodsza na świecie! W dupie miałabym czyjeś komentarze! Powiedz lepiej, gdzie znajduje się wylęgarnia takich idiotek. A na męża miej oko- ładna nie jesteś, mądra- bez komentarza. Mam nadzieję, że przynajmniej dobrze gotujesz. Gratuluję córeczki- śliczna i ma takie bystre oczka. Cały tata. Uff...na szczęście.

Gość mojswiatmalutki
moze i za ladna nie jestem... maz ceni u mnie chyba raczej sposob myslenia i to ze bezgranicznie go kocham... co do mojej kuchni : wy siedzicie przed kompem a ja stoje przed kompem i gotuje bo to moja pasja :) gdzie go znalazlam :P na fotka.pl a czy zaluje ze mlodo wyszlam za maz ? NIE !!! po mam dwa najcenniejsze skarby swaita. i chociaz nie zawsze jest ok umiemy sobie radzic. nie mamy kokosow a mimo wszytsko stac nas na wiele :) pozdrawiam was i dziekuje za wszystkie slowa i te mile i te nie do konca. ps. mamy po 21 lat. :) moze dlatego jestem troche iina od was :) ale i tak lubie laski z cafe bo tu zawsze mozna sie i posmiac i poczytac calkiem fajne tematy nie koniecznie takie jak moj.