Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdaowassss

kobiety wasze problemy wynikaja z waszej próżności

Polecane posty

Gość prawdaowassss

chcecie za zawsze usidlać przystojnych podrywaczy,bo dzięki temu jesteście dowartościowane że tyle miał a mnie pokochał ale to tak nie działa skoro chcecie mieć kochającego wiernego faceta to zwracajcie uwagę na tych normalnych przeciętnych mających małe doświadczenie,wszystkiego mieć nie można.

Gość joijiojo
jest dokladnie odwrotnie. Wszyscy faceci pragna pieknych kobiet (nawet brzydale), bo taka kobieta u boku mezczyzny to dowod, ze jest on cos wart i ma wysoka pozycje w spoleczenstwie.

Gość joijiojo
i powiem dokladnie to samo - zacznijcie zwracac uwage na te przecietne kobiety, a okaze sie, ze kobiety potrafia byc wierne, cieple,kochajace i do tego inteligentne. Ale nie, dla was wyglad jest najwazniejszy

Gość prawdaowassss
joijiojo-a chciałabyś być z facetem dla którego jesteś przeciętna?

Gość jjojojo
to zwracajcie uwagę na tych normalnych przeciętnych mających małe doświadczenie,wszystkiego mieć nie można A chcialbys byc z kobieta, dla ktorej jestes przecietny?:D Nie uwazasz, ze to hipokryzja wymagac od kobiet, aby interesowaly sie przecietnymi, a samemy nie wyborazac sobie, aby byc z kims przecietnym z wygladu?:D

Gość bogosnakolacje
A chcialbys byc z kobieta, dla której jesteś przeciętny? nie sprawiało by mi to problemu partnerka życiowa nie jest od łaskotania mojego ego,jeśli mnie kocha to stwierdzenie że jestem przeciętny mnie nie wzrusza choć mam spore powodzenie,ale wiem ze kiedyś będę starszy i brzydszy .z resztą nie porównuj tych dwóch sytuacji kobieta potrzebuje adoracji facet nie. a ten cytat wyrwałaś z kontekstu chodziło o to że z jednej strony narzekacie na to że faceci zdradzają a z drugiej strony takich właśnie wybieracie kobieciarzy bo chcecie się dowartościować.