Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona ona

proszę o radę

Polecane posty

Gość zrozpaczona ona

Witam wszystkich... Moim problemem jest biust... Czy któraś z Was ma problem z za dużymi piersiami. Jestem szczupła ale moje cycki są ogromne... macie może jakieś sposoby jak je trochę zmniejszyć??

Gość jaja, czyli my
Zależy jaki to rozmiar, bo jak naprawdę się źle czujesz, to może więcej sportu. Biust to w dużej mierze tkanka tłuszczowa... Poza tym zapytaj wujka google'a, może ma jakieś bardziej konkretne odpowiedzi. Tak trudno czasem pomyśleć?

Gość zrozpaczona ona
właśnie w internecie jest milion tekstów na temat powiększania biustu, natomiast jeśli chodzi o zmniejszenie to tylko chirurgiczne, to rozmiar 70C

Gość jaja, czyli my
70C i to dla Ciebie za dużo? Idealne są.

Gość bialamagnolia
zakładaj staniki zmjeijszajace piersi

Gość jaja, czyli my
Garbisz się przez nie, masz jakieś problemy zdrowotne?

Gość bialamagnolia
moja znajoma tez jest szczupla i ma cyce, ktore optycznie zmieniaja jej figure na 40 latki

Gość zrozpaczona ona
nie mam problemów zdrowotnych i nie garbię sie, ale wyglądam śmiesznie. Ważę 48 kg 162 cm wzrostu i zawsze wszyscy patrzą na moje cycki... to po prostu męczące... Ćwiczę dużo, jeżdżę na rowerze, ale nie chce już chudnąć bo moje cycki stoją w miejscu i jak schudnę jeszcze to będzie jeszcze gorzej, a są jakieś ćwiczenia, które zmniejszają, nie chodzi mi o pompki bo one tylko ujędrniają...

Gość blenda med
Zmniejszenie piersi jest bardzo poważnym zabiegiem. O wiele łatwiej jest je powiększyć. Proponuje polubic swój biust, ubrac go w sliczny, super dopasowny biustonosz i machać tym super biustem przed kolezankami co nie maja czym pomachać. Ja tak się "mszczę" za docinki sprzed lat na temat dużego biustu. Teraz to jest mój atut. Ty ze swojego biustu też zrób atut:))

Gość zrozpaczona ona
duże cycki wcale nie sa takie fajne, zwłaszcza jak jest się szczupłym i ma tzw drobną budowę ciała. Wyglada to groteskowo. Zazdroszczę kobietom z "nomalnym rozmiarem"

Też miałam kiedyś 70C i miałam kompleks dużego biustu, a teraz mam miseczkę E i to jest dopiero koszmar. Zaczęłam intensywną gimnastykę w celu zmniejszenia biustu, ale na efekty muszę jeszcze poczekać.

Gość jaja, czyli my
Ciężko coś wymyślić, najlepsza rada to taka, którą Ci już napisano: Skoro nie masz żadnych problemów, poza wizualnymi (pewnie wyłącznie dla Ciebie) to zrób z tego swój atut.

Gość zrozpaczona ona
próbowałam je zaakceptować, bo są jędrne i ładne, mam 24 lata więc nie mam problemów z jędrnością, ale czasami mnie to dobija jak wszyscy gapią sie na moje cyce, nawet kobiety, ktre mnie mijają... kiedyś jak próbowałam przytyć to tylko cycki mi urosły i trochę biodra, ale było jeszcze gorzej.... schudłam do 48 kg i moje piersi już się nie pomniejszają... Najgorzej jest przed okresem, wtedy to mam D:(:(:(

Gość zrozpaczona ona
do Mała. A jakie ćwiczenia wykonujesz?

Zwykły aerobic, brzuszki i takie tam, bo pracuję nad całym ciałem. A na biust głównie pompki.