Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Natalia?

chcę oświadczyn i ślubu ale boję się przyszłości

Polecane posty

Gość Natalia?

Jesteśmy ze sobą rok, kochamy się i właśnie nadszedł czas na krok do przodu... On chce mi się oświadczyć zresztą ja też... wczoraj byliśmy u jubilera wybierać pierścionek.... byłam pewna że to nic strasznego ale w momencie gdy jubiler podawał mi te cudeńka coraz bardziej byłam przerażona, poczułam, że chyba mnie to przerasta, że nie jestem jeszcze wystarczająco "duża " do tego żeby brać ślub itd. dziś przeraziło mmnie wyobrażenie tego co będzie później, czyli ślub wesele i życie razem, jestem wychowana w domu gdzie nigdy niczego nie brakowało i chyba boję się że możemy sobie nie poradzić finansowo. Ja studiuję zaocznie zostały mi jeszcze dwa lata do końca on od paździenika zaczyna studia Boże jakie to są tragiczne wydatki moja szkoła 3500 zł jego coś koło 5 tys zł ja zarabiam 1500/1800 zł on 2500/3200 nie wiem czy damy radę.... niby dom mam od rodziców ale trzeba ponieść na początek koszty remontu później opłaty, jedzenie, paliwo, trzgedia nie wiem chyba mnie to przerasta.... boję się jak cholera.... niech ktoś opisze swoje obawy i jak sobie z tym poradzić. nie chce powiedzieć nie kiedy mi sie oświadczy ale nie bede potrafila powiedziec tak z takimi obawami..... RATUNKU oszalałam od samego wyobrażenia!!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować