Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drynka

serce mi peka

Polecane posty

Gość drynka

mój chłopak(były) mnie zostawił. wszystko zaczęło się od "zdrady" jak on to określa, bo rozmawiając z kolegą, no i byłam trochę pod wpływem alkoholu, złapałam go za kolano tak w rozmowie, on mnie rzucił powiedział że się sk*rwiłam,że jestem ku*wą. wróciliśmy do siebie po 3 dniach. było ok,ale wczoraj powiedział że idzie sam na impreze beze mnie, dziś mi mówi że się świetnie bawił i że woli być beze mnie. ja nie umiem bez niego, cały czas płaczę, mam depresję. mam ochotę leżeć cały dzień w łóżku i płakać. nie umiem sobie z nim poradzić.

Zdradziłaś przez dotyk kolana :D:D Dobrze się stało Twój facet to jakiś prymityw.

Gość drynka
prymityw. ale kocham go. i bez niego jestem samotna. nie mam tu nikogo.

hehe co za kretyn.. ;D skoro mu lepiej bez ciebie to niech spada... a ty wez sie w grasc bo szkoda nerwow na takiego pajaca.. ;)

Gość karinaa25
dlugo byliscie ze soba?

Nie warto marnować czasu przy nim. Będąc w taim chorym związku tylko zamykasz się na coś nowego.

Gość czy się rozwiedziemy?
Dotyk kolana to był pretekst, który on wykorzystał. Widocznie od dłuższego czasu myślał o rozstaniu, ale nie miał odwagi powiedzieć wprost. Czekał na jakikolwiek powód, którego będzie mógł się uczepić jako uzasadnienia rozstania- i znalazł. To już koniec autorko.

stan na nogi i zapomnij o nim.. tak jak napisano ze to byl tylko pretekst do rozstania... bo naprawde ponizajacy powod ci podal... znajdz sobie jakies zajecie... i bedzie dobrze :)

Rozumiem,jakbyś dotknęła dwóch kolan znajomego ale żeby po dotknięciu jednego cię rzucać? .. okropny facet;):D :D

Gość drynka
byliśmy razem 4 lata. nie wiem czy planował rozstanie bo ciągle mi mówił że mnie kocha, że planuje ze mną zamieszkać.. a teraz mi napisał że nie chce być ze mną bo jest młody i chce się wyszalec. tylko że ja go nie ograniczałam! normalnie mam dość.

Gość belerofront
nic dziwnego, że tak cię potraktował skoro jesteś taką naiwna, skąd się biorą takie panny, nic dziwnego, że tyle ich się tu nad sobą użala zamiast układać sobie życie z normalnymi facetami, to biorą się za niedorozwoi emocjonalnych a potem płacz

Gość drynka
belerofront - masz rację. jestem naiwna i teraz do mnie dociera że za bardzo pokazywałam mu jak bardzo mi na nim zależy. za bardzo. zbieramy się w garść i do dzieła. czas na jakieś małe szaleństwo.

Gość belerofront
jak znam życie to i tak do niego wrócisz, widziałem już wiele takich związków, potem dochodzi do tego, że obi się dzieciaka z nadzieją, że to coś zmieni a jest coraz gorzej i kończy się rozwodem po dwóch latach

Gość drynka
tyle że on mnie tak traktuje że się rzygać chce za przeproszeniem. chodzi gdzieś z kolegami, pije i ciągle nie ma czasu. nie chce ze mną rozmawiać bo lamentuję wg niego, a on już podjął decyzję i twierdzi że to ostateczny koniec bo przysiągł nawet na swoją mamę która już nie żyje. nie wiem. po prostu nie wiem. on mnie pootrafi olać na całego, bo ciągle coś robi gdzieś jest. a ja nie mam z kim wyjść. wszystkie przyjaciółki poznajdywały chłopaków i mnie nie znają albo są minimum 50km ode mnie bo to studia bo to coś tam.

Gość belerofront
to dlaczego nie rozejrzysz się za facetem, który będzie wolał być z tobą niż z kumplami????

Gość klaudynka1234
Wiem, że serce boli ale daj sobie spokój, nie pros go o nic, tez go olej... Znam takiego faceta, też zostawił dziewczyne po 3 latach bycia razem, z kolegami poszalał 4 miesiace i poźniej skomlał na kolanach żeby znów byli razem... Ale ona nie prosiła go o nic, jak tylko podjął taką decyzję przestala sie do niego odzywać, zero kontaktu, zero próśb o powrót z jej strony i widzisz... Wrócił wręcz wyjąc o kolejną szansę... Dostał ją... I stara sie bardzo, w tej chwili są już małżeństwem:) Muszisz mieć swą dumę.... A żyć bez niego potrafisz... własnie to robisz:) Sama byłam w podobnej sytuacji tyle, że ja nie pozwoliłam facetowi na powrót, powiedziałam tylko: "słowo sie rzekło":)

Gość drynka
ale on wolał być ze mną ostatnio się tak rozwydrzył. ciągle gdzieś chodziliśmy on zazwyczaj pił; boże macie racje on nie jest dla mnie. ale mnie tak ciężko jest.

Gość belerofront
jeżeli oprócz szlajania jeszcze chleje, to już w ogóle nie wiem nad czym ty się zastanawiasz

Gość klaudynka1234
pierwszy miesiąc bedzie tragiczny pewnie, ale zorganizujesz sobie czas:) Jeżeli chodzisz do pracy będzie Ci o wiele łatwiej:)

Gość drynka
niedawno napisał mi bo mu napisałam sms dlaczego nie chce być już ze mną, to mi napisał że dlatego bo jest młody. poza tym to mój pierwszy tak poważny związek. trudno mi się z tym wszystkim rozstać. 4 lata to dla mnie nie mało. powinnam go dawno zostawić, wiem o tym. teraz mam ogromną potrzebę się do kogos przytulić i wypłakać.

Gość klaudynka1234
Więc już nie pisz do niego. To nie ma sensu a on jeszcze bardziej utwierdzi sie w przekonaniu, że nie jesteś pewna swojej wartości, że nie musi się starać nawet dla Ciebie bo Ty pomimo to, że się tak zachowywał zaraz byś go przyjęła... Moze faktycznie jest za młody na poważny związek, moze po prostu potrzbuje adrenaliny? nie da się być z kimś na siłe, ciesz sie, że teraz sie tak stało a nie o kilka lat do przodu... :) ps po ile macie lat?

Gość belerofront
a skąd jesteś?

Gość klaudynka1234
Poza tym to po takich odzywkach "kur***" i że się skur***" to ja już bym w życiu sie do niego nie odezwała... nie masz czego żałować, bedzie lepiej zobaczysz:)

Gość belerofront
no i wcięło autorkę :O

Gość drynka
no wcięło mnie bo robiłąm obiad :)

Gość dhgxdhg
"powinnam go dawno zostawić, wiem o tym. teraz mam ogromną potrzebę się do kogos przytulić i wypłakać." Juz raz sie kurwa przytulilas i widzisz co z tego wyszlo. Wy naprawde myslicie ze to bylo tylko zlapanie za kolano? Wiadomo ze ona nie pisze calej prawdy. Pewnie obsciskiwala sie z jakims fagasem. Nie dziwie sie ze gosciu ja rzucil. Tez bym nie chcial z kurwa pod jednym dachem mieszkac.

Gość marcin84ww
może i chłopak jest chamem ale to Ty zaczęłaś.Uważaj co robisz po alkoholu,jak nie umiesz pić to nie pij

Gość belerofront
a co robiłaś na obiad?