Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolekcjoner charakterów

polki są niemiłe i mało atrakcyjne

Polecane posty

suwka Nutella, haha, oczywiście, że mu nie pasują, bo autor nie jest głupi. Jest bystry i trza mu to przyznać. Tyle że ta mądrość polega na tym, że zdał sobie sprawę z pierdół, jakie pisze i próbuje się z tego (uwaga!) niefortunnie wymigać popieram!!!:D a co do autora: nazwałeś mnie małpą!

nutella_ małpa to komplement , nie sądzisz?

dobra - płyńcie dalej , ja do was potem odłączę baj baj

Autorze, yyy :D Więc widzisz, że nie ma ideałów. A jeśli chodzi o to wasze poczucie humoru, które nie rozumiemy... to zdaj sobie sprawę, że naprawdę go nie rozumiemY :D

drogi autorze może dla ciebie... a skoro tak mówisz do kobiet to nic dziwnego, że cię olewają i stąd twój temacik:D

Gość kolekcjonerka męskich oczu
dostają kosza u mnie osoby, które do mnie nie pasują charakterem.nie jestem wróżką -jasnowidzem też nie,nie wiem kto jaki jest oceniając tylko powierzchownie - więc kiedy bliżej poznaję taką osobę mam pewność , że to jest to czego nie szukam. nie da się inaczej znaleść odpowiedniego partnera. mogłabym być z kimś kto mi odpowiada wizualnie a z charakteru totalna klapa - to tylko przez chwile. dlatego, też nie robię komuś złudnych nadziei, ani mi ktoś. nie polubimy się to cóż, nie konieć świata.:P

O, wypraszam sobie! Ja też jestem miła :). Dla wszystkich :). Prawie.

Gość to prawda niestety
tu w kraju są same pasztety :(

Gość to prawda niestety
up

Gość odyn44
polki sa brzydkie nie kulturalne i obciazone pijantwem oraz prostytucja .dziewczyny zniemec skandynawi poludnia europy sa ladniejsze i bardziej kuturalne ,dlatego przegrywaja konkurencje z polkami. moim zdaniem nawet arabki i murzynki sa bardzej wartosciowe i ladniejsze.