Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolekcjoner charakterów

polki są niemiłe i mało atrakcyjne

Polecane posty

madzia jakie IQ musiałbym olewa każdą

Gość kolekcjonerka męskich oczu
to teraz o facetach: polscy mężczyźni to tylko srają, pierdzą, brudzą. lubią inne tyłki i cycki pooglądać a i zdarza się pomacać. nie chce im się pracować, najlepiej, zeby coś odziedziczyć lub tatuś pomógł firmę jakąś rozkręcić. tylką śpią i chrapią .

Tamiła coraz ciężej o miłą kobietę - dobrze, że się uważasz za taką

kolekcjoner charakterów, jeśli chodzi o taniec, to nie wiem o co ci chodzi :D Ja zawsze odpowiadam "Jasne" i idę na parkiet, a po tańcu zawsze dziękuję :) Co do sztuczności, to tu masz rację. Ja np. jestem wesoła i spontaniczna, ale zdarza mi się być zgorzkniałą, np. ostatnio byłam w sklepie, miałam zły humor, jakiś chłopak posłał mi miłe spojrzenie, a ja poraziłam go śmiertelnym wzrokiem. Nie dlatego, że mi się nie podobał czy cóś, bo prostu miałam zły dzień. A właśnie tacy jak ty czy tym podobny facet, który chciał być dla mnie miły mają mylne zdanie na temat kobiet ;)

nutella_ polscy faceci są tacy , jacy muszą , czyli muszą za wszelką cenę miec kasę i pozycję, by gwiazda nie poczuła się urażona brakiem zaradności

są nudni, pletą 3po3, nie na temat. jak chcesz poznac ich zdanie w poważnej sprawie zamilkną lub uciekną. udają, że słuchają , a nie słyszą. lubią zaspakajać tylko swoje potrzeby seksulane( tu, teraz), egoistycznie podchodzą do spraw seksu. chyba, ze to początek związku to czasami się starają. wciąż narzekają ile to wydajemy, a potem patrzą na zrobione kobiety z jęzorem do pępka. słabi fizycznie, nie znają się na sporcie.

Dziewczyny, z tymi wadami Polaków to racja :classic_cool: mimo to i tak kocham facetów

kolekcjonerka męskich oczu widocznie przyciągasz takich - musicie jakoś pasowac do siebie

kolekcjoner charakterów nutella_ polscy faceci są tacy , jacy muszą , czyli muszą za wszelką cenę miec kasę i pozycję, by gwiazda nie poczuła się urażona brakiem zaradności wiesz co, coś mi się wydaję, że masz za sobą nieudany związek albo i kilka i zamiast działać wolisz tu siedzieć użalać się nad sobą i obrażać kobiety, bo tak ci najwygodniej. a te twoje wywody są dalekie od prawdy:)

kolekcjoner charakterów kolekcjonerka męskich oczu widocznie przyciągasz takich - musicie jakoś pasowac do siebie tak samo ty przyciągasz takie o których piszesz i tyle!!!:D

No może i coraz trudniej, nie wiem, ja mam ogólnie chyba szczęście do ludzi :) Ale widzę, że jeśli samemu jest się miłym, kulturalnym itd to raczej spotyka mnie to samo :) No może nie na tym forum :D :D Ale to nie istotne, bo tu każdy każdego o wszystko ... :)

"widocznie przyciągasz takich - musicie jakoś pasowac do siebie tak samo ty przyciągasz takie o których piszesz i tyle!!!" Ha! I wyszło szydło z worka! :D

suwka nikt nie lubi zakompleksionych facetów, zamiast coś robić wolą siedzieć i użalać się nad sobą!

Gość madzia jakie IQ
kolekcjoner nie ma sensu teraz udawadniać, jakie my jesteśmy skoro każdą musiałabyś olać, bo każda taka niemiłą gwiazdą jest. są bardzo miłe kobiety, pomocne i na prawdę nie są dumne i pyszne. widocznie ty takiej nie miałeś okazji spotkać. w złym towarzystwie się obracasz albo też odrazu przekreślasz kogoś, kto być może jest w ciężkiej sytuacji i nie będzie chichootać się z byle czego. pomyśl trochę - czy ty masz zawsze humor, życzliwy jesteś i uprzejmy? miły i nie unosisz się dumą?

nutella_ źle ci się wydaje , a ja piszę prawdę - bardzo mi przykro sama mogła by napisac coś miłego a nie udajesz wredną - małpa

Nutella, a racja :classic_cool: Facet, który użala się nad sobą, to... nie facet :D

tak samo ty przyciągasz takie o których piszesz i tyle!!!" Ha! I wyszło szydło z worka! ja przyciągam różne kobiety podczas , gdy one są takie same

a przepraszam dlaczego ja mam napisać ci coś miłego, skoro ty obrażasz w tym momencie wszystkie Polki???? a na marginesie panie idealny - proszę mnie nie obrażać!

nikogo nie obrażam ani nie obraziłem - jak się czujecie obrażone to widocznie was prawda uderzyła

ja przyciągam różne kobiety podczas , gdy one są takie same różne, ale takie same? Dobrze, że ja przyciągam fajnych facetów :classic_cool: uśmiechniętych, wesołych, a nie zakompleksionych

widocznie takich przyciągam, ale i tak dostają kosza.:P tutaj jest między nami różnica, ponieważ mimo, że takie osoby spotkałam na swojej drodze to nie skreślam wszystkich facetów. jeden ma taką wadą , inny może mieć inną. nie ma ludzi idealnych i takich nie szukam. ken i barbie to bzdura :)

Tamiła te gwiazdy nie znają sie nawet na humorze , tylko się obrażają i fochy strzelają

Nutella, haha, oczywiście, że mu nie pasują, bo autor nie jest głupi. Jest bystry i trza mu to przyznać. Tyle że ta mądrość polega na tym, że zdał sobie sprawę z pierdół, jakie pisze :D i próbuje się z tego (uwaga!) niefortunnie wymigać ;)

autorze, co do kręcenia się meneli w koło mnie... na innych facetów nie zwracam uwagi, mam wspaniałego faceta, a tacy faceci (mowa o wcześniej opisanych przypadkach) trafiają się mojej biednej przyjaciółce :O oj 😭

kolekcjonerka męskich oczu co tego że dostają kosza j, ak cały czas się chce tego samego?

Gość nudzi mu się
żona pewnie w robocie, a on odpoczywa:P

suwka z tego nie da się wywinąć- to kobieta i facet płyną