Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tamiła

Ziemia Egipska - używacie? Warto kupić?

Polecane posty

Tak jak w temacie. Przymierzam się do zakupu Ziemi Egipskiej Bi-kor. Wszędzie pisze o niej pięknie, ładnie.... aż nie wiem, czy nie za ładnie :D Używacie? Możecie polecić, czy nie warto ?

Pozytywna,pozytywna ;) Znam kilka kobiet, które są zadowolone,osobiście nie słyszałam narzekań...Wcześniej uzywałam pudrów znanych marek,ale Ziemia jest o wiele lepsza.Co prawda cena może zastanawiać czy warto kupić, ale naprawdę warto...na pewno zaopatrz sie w pędzel przy okazji zakupu,bo już niewielka ilość rozprowadza sie równomiernie i dobrze.Powodzenia :D

Dzięki. Właśnie zamierzam kupić pędzel razem z tą ziemią, bo jest i to i to na stronie. Cena nie jest niska, więc wolę poczytać, popytać ... :) Nikt ze znajomych jednak nie miał. Myślę, że jednak warto spróbować, bo pozytywnych opinii jest zaskakująco dużo.

ja nie uzywam, bo za ciemna do mojej karnacji i tyle kasy poszło jedynie jak si ę opalę słyszałam uwagi,że mam krzywo rozprowadzone

Gość malinka123456789
Używałam i polecam... starcza na dość długo ;) zależy ile kto nakłada..

Czy kupował ktoś ziemię Egipską z allegro ? Są to oryginalne produkty ?

Słyszałam, że na allegro często są podróby :/ Wolałam nie ryzykować i zamówiłam bezpośrednio ze strony bikor'a. I tak jak moja poprzedniczka, uważam, że to świetny produkt :) Jeden z niewielu z którego jestem naprawdę zadowolona :)