Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobiona w balona

Okazało się że mój były zdradzał mnie z facetami i kobietami

Polecane posty

Gość zrobiona w balona

Po prostu okazało się że jest bi i zdradzał mnie na dwa fronty :o Wcześniej miałam podejrzenia, że kręcą go faceci (pisałam o tym na kafe gdzieś w maju) ale w czasie rozmowy wszystkiego się wyparł. Już nie jesteśmy razem - zdradzał mnie prawie cały czas i chyba w końcu uznał że powinniśmy się rozstać, chciał potem wrócić ale ja już nie chciałam. W końcu wszystkiego się o nim dowiedziałam. Jestem tak przybita że dałam się rolować :o Nie wiem co robić, ale na pewno tego nie zostawię. Macie jakiś pomysł na zemstę? Chyba tylko to da mi satysfakcję. Na pewno nie chciałby, żeby ta tajemnica wyszła na jaw, tym bardziej że pochodzi z bradzo wierzącej rodziny... :D

Gość zrobiona w balona
oblałam go śluzem z pisdy, ale on się tylko podniecił :(

Gość wiesz co wez kartke
wiesz rozklejac plakatow itp. nie mozesz bo moze cie do sadu podac :) ale mowienie prawdy ze jest bi, nie jest karalne skoro to prawda :) proponuje wyslac kartke do rodzinki z ta informacja :)

Gość zrobiona w balona
wiesz co wez kartke ale on wtedy może się wykręcić że ja tak mówię z zemsty :o no ale tak na pewno zrobię

Gość zrobiona w balona
miałyście kiedyś taki przypadek czy tylko jak tak ładnie dałam się zrobić? :o co robić???