Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sekretna dziewczyna

tatuaze sa na cale zycie,ludzie zastanowcie sie!!!

Polecane posty

poznalam chlopaka ktory sie we mnie zakochal,mial pelno tatuazy,nie wyobrazam sobie kochac sie z facetem ktory ma prawie cale cialo w tatuazach,biedak ma teraz zlamane serce,ale trudno mogl pomyslec najpierw. druga sprawa kolezanka z tatuazem na nadgarstku starala sie do pracy gdzie widoczne tatuaze sa niedopuszczalne,gdzies na tylku mozna miec bo nie widac.na interview jej podziekowali za sam tatuaz,zalamana jest teraz.nie wiesz do jakiej pracy pojdziesz,nikogo nie obchodzi ze jestes dobrym pracownikiem czy dobrym czlowiekiem tylko pomysla zes menel.bo tak sie tatuaze kojarza.kolczyk to mozna wyjac z nosa czy spod brwi,chociaz slad zostaje brzydki.moja znajoma babka ok.45 lat ma tatuaze na ramionach,na brzuchu,nad tylkiem,na kostce i wstydzi sie teraz wyjsc na plaze w bikini.mowi ze byla mloda i glupia,usuniecie tatuazy to jak kupno nowego samochodu,mieszkam za granica i takie sa ceny usuniecia tatuazy.

Gość awersia
ja nie rozumiem czemu te tatuaże mają słuzyc

Gość malinka123456789
jak ktos lubi tatto to niech sobie robi.. nie rozumiem co tobie przeszkadza to

"poznalam chlopaka ktory sie we mnie zakochal,mial pelno tatuazy,nie wyobrazam sobie kochac sie z facetem ktory ma prawie cale cialo w tatuazach,biedak ma teraz zlamane serce,ale trudno mogl pomyslec najpierw." ACHTUNG! ACHTUNG! ACHTUNG!!!!!!!!!!!!! DEBILKA NA HORYZONCIE!!!!!!!!!!! Pomysl sobie, ze moze ten typ byl wykurwiony i moglabys byc szczesliwa, ale moze i dobrze, ze zostawilas normalnego faceta, po co mialby sie meczyc z takim zasciankowcem jak Ty. :O:O 🖐️

ale niech mi potem nie placze ,nie biadoli ze on zakochany a ja go nie chce,oczywiscie niech se robi,ale ja takiego nie chce wytatuowanego ktory mi truje po nocach smsami ze zalamany.

Gość dfdsfdf
ctzn Achtung carrie? i jakie tatuaże np świadczą o jakiej ekipie?

autorko chyba nie mówisz poważnie??? a co przeszkadzają ci czyjeś tatuaże? gdyby mój mąż chciał sobie zrobić to na pewno nie miałabym nic przeciwko:) dziwi mnie twoja wypowiedź, serio...

zalozylam topik dla mlodych osob ktore chca sobie zrobic tatuaze bo potem moga zalowac.od razu widac po tobie ze wytatuowani ludzie sa wulgarni.bo jak sadze tez masz tatuaze stad takie oburzenie u ciebie

Poza tym, czego takie osoby moglyby zalowac? Haha? Tego ze jakas tepa szmata nie bedzie chciala popuscic szpary? :D 🖐️ Nie badz smieszna, bo jestes nikim, ot co. 😴

Sekretna dziewczyna ja nie jestem wulgarny w towarzyskie kobiet ale tak to jestem bardzo wulgarny to teraz już wiem ze przez tatuaże :D znam osoby wytatuowane całe i nie słyszałem żeby przeklinali więc to zależy :p

Wąż - zgadzam sie. :classic_cool: Poznalam kiedys takiego faceta, cale plecy wytatuowane + ramie, a kurva byl takim dzentelmenem, niczym z literatury epoki romantyzmu. 😭:classic_cool: I uprzedam - nie chodzilo mu o umoczenie.

Gość anonim_owo
Carrie- ilu ty miałaś chłopaków

sekretna dziewczyna zalozylam topik dla mlodych osob ktore chca sobie zrobic tatuaze bo potem moga zalowac.od razu widac po tobie ze wytatuowani ludzie sa wulgarni.bo jak sadze tez masz tatuaze stad takie oburzenie u ciebie a czego mają żałować? że nie będą z takim "chodzącym ideałem" jak ty??? hahaha:D dla mnie jesteś żałosna i tyle, jak można oceniać ludzi po wyglądzie, takie osoby jak ty dla mnie i przypuszczam dla większości są nic nie warte! ot co!

Niektórzy powinni mieć obowiązkowy tatuaż na czole, taki ostrzegający przed ich upośledzeniem :/ Fakt, są takie tatuaże które ciężko ukryć (szyja, twarz dłonie), ale poza tym to co komu do tego?

nie rozumiem czego wy ode mnie chcecie,najgorszego byscie komus zyczyli bo ktos po prostu nie lubi tatuazy.sami jestescie prostakami.ja nigdy nikomy zle nie zycze bo ma tatuaz.po prostu mi sie nie podoba i tyle.chyba ma prawo mi sie nie podobac.i chyba nie tylko mi.

Ja mysle, zeby zrobic sobie na karku jakiś napis po hiszpańsku, ale jeszcze sie nie zdecydowałam do końca odnosnie tegoż napisu, mam kilka opcji.

Chwila, właśnie założyłaś dość agresywny topik w którym niemal wyśmiewasz się faceta mającego nieszczęście się w Tobie zauroczyć. Faktycznie, jesteś wręcz ostoją spokoju i kultury...do tego Twoja empatia i inteligencja w kwestii oceniania ludzi powalają na kolana. WążWjaskini - a to gdzie dokładnie ma? Mój chłopak kiedyś zrobił sobie tatuaż na szyi z boku i trochę żałuje.