Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiony jej zachowaniem

Powiedziała mi, że ją zawiodłem:( Miała rację?

Polecane posty

Mam a chyba miałem fajną kolezankę, która w marcu miała wypadek na nartach. Bardzo długo się leczyła, przechodziła operację a potem rehabilitację. Interesowałem się tym, ale wg niej za mało- a ja po prostu nie chciałem się narzucać. Czasem dzwoniłem, czasem wysłałem sms-a, w trakcie ostatniego kontaktu ona sms-owo poinformowała mnie, że idzie na operację. Nie odpisałem, ona wiecej sie nie odzywała. Przyszły wakacje, wczoraj do niej zadzwoniłem aby spytac co słychac, jak się czuje. Ona do mnie lodowato, że ją zawiodłem, inni się nią interesowali a ja nie, przekonała się, że nie może na mnie liczyć, czuje sie nieźle a teraz musi konczyc bo ma gości. Poczułem się głupio i co teraz robić?

Gość meduzen
ma rację. skoro widziała w tobie kolegę-przyjaciela to w trudnych chwilach dla niej powinneś być blisko niej albo chociaż interesować jej stanem zdrowia. mogła się zawieść i to bardzo szczególnie , gdy widziała w tobie na prawdę przyjaciela. w takich momentach powstaje rozeznanie - kto przyjaciel a , kto niby przyjaciel.

Gość Nie dla idiotów!
Powinna iść na operację mózgu tępa strzała!

Gość oihjrpupr
miała rację

Gość prawdziwa blondynka
normalne, że ją zawiodłeś. porozmawiaj z nią.:)

Gość olej łajzę
🖐️

Gość lady rudzielec
tępa strzała to ty jesteś, weź se przypal tą piegowato-wykrościałą mordeczkę:P

Gość Mudzinek
Musisz teraz jej zrobić gorące okłady z kutasa na tą chorą nogę. Na pewno znowu cię polubi!

Gość najpiękniejszy ken
nic nie rozumiem jak zwykle kto mi wytłumaczy

Czesc. SMSm czy nawet rozmowa telefoniczna to substytut kontaktu z człowiekiem. To jest tylko forma zastępcza. Jeśli na kimś Ci zależy i chcesz z nim pobyć - to kontakt bezpośredni jest najlepszy. Sam głos w telefonie to jakiś tam procent całego przekazu. Cała mowa ciała (mimika), dotyk ! Przy SMS jest jeszcze gorzej - tracisz głos, nie słyszysz intonacji, tempa, oddechu ...

Gość hgrwerwe
zalezy jakie relacje jak zwykły kolega z pracy to ona nie ma racji ale jak przyjaciel, to ma racje

Gość Mudzinek
Ile razy mam powtarzać, że gorące okłady z kutasa rozwiążą sprawę na twoją korzyść!

Jacek jakie tempo, jaki oddech? moze gdyby o seks chodzilo to tak to kwestia 2 punktow spojrzenia a nie ruchu ciala :) laska jest zawiedziona bo liczyla na wieksze zainteresowanie. koles nie rozumie bo w swojej ocenie wykazal zainteresowanie wystarczajace.

Tzn bardzo się lubiliśmy, ona mówiła że się ze mną " przyjaźni", ale ja tak nie do kkonca uwazałem. ale duzo rozmawialiśmy, bywalismy u siebie w domach. Ja nie zrobiłem tego umyślnie, po prostu wydawało mi się, że ona potrzebuje spokoju. a tu pretensje, że w szpitalu jej nie odwiedziłem itp.

Gość Stanek39
Głupi jesteś! Daj jej trochę hajsu, kup telefon dotykowy, doładuj jej tak-taka za 30 zł i będzie skakała koło ciebie na jednej nodze!

Gość annamaroajopek
skoro napisala ze ma operacje a ty nie raczyles nawet odpisac, to sie nie dziw ze cie kolezanka nie chce znac, fajny kumpel z ciebie nie ma co.

Gość Kopytko21
Zapros ja do TVN do Kuby. Laska tak sie podjara, ze sie biedna zesra!

Gość krol sedesów jest jeden
w czym masz problem? jeżeli chcesz dalej kontyuowac znajomość to porozmawiaj z nią, powiedz jak ze swojej strony ty to widziałeś. często w takich sytuacjach człowiek nie wie jak lepiej jest się zachować, żeby kogoś nie urazić lub nie wyjść na olewacza. porozmawiacie i wyjaśnicie sobie wszystko. ważne,żeby z jej zdrowiem było wszystko ok.powodzenia!

Jak ktoś bliski jest w szpitalu, chory to warto kupić kwiatka (czekoladkę, owoce - co kto lubi) i PÓJŚĆ w odwiedziny. Możesz wysłać miliard SMSow, ale one nigdy nie zastąpią potrzymania za rękę przez minutę.

Gość Marlenka23
Wiesz co? Szkoda mi ciebie, bo fajny facet jesteś i do tego uczuciowy. To naprawdę teraz rzadko się zdarza. Napisz do mnie na priva to dam Ci mój numer i sobie porozmawiamy na spokojnie. Buziaki!

Cd historii. Więc ona się nie odzywa, ja też nie. Tymczasem dzień po dniu zadzwonili do mnie nasi wspólni znajomi, którzy zaczęli mi zwracac uwagę, ze zachowałem się wobec Moniki fatalnie, ze nie interesowalem sie jej losem w czasie choroby itd. Oczywiscie kazdy mówił, ze dzwoni do mnie z własnej inicjatywy, ale podejrzewam ze ona musiała sie kazdemu z osobna pozalic na mnie. Co teraz zrobic?

Gość fgdfdfdffgfgfgfg
twoja kolezanka chyba pisala o tym na forum gazety "Kobieta", bo wlasnie tez mi sie kojarzy podobna historia...

Pytanie .... co TY chcesz zrobic ? bo jak narazie to milczales i jestes w takiej sytaucji jakiej jestes jesli masz zamiar probowac podtrzymac znajomosc to moze przepros ja za brak zainetesowania i umow sie na spotkanie by osobniscie zalagodzic sytaucje

dlaczego znajomi do mnie dzwonią z pouczeniami?

najlepiej spytac znajomych moze byc sytuacja, ze nie wiedzieli, ze po wypadku kolezanki ty sie wycofales z kontaktow

Gość Pejek
A ja mysle ze ona ma jakies uczucia do Ciebie bardziej niz przyjacielskie. Zaila sie znajomym i oni stwierdzili pewnie sami ze cos jest na rzeczy i postanowili ''pomoc''. Albo jest tepa dzida i narzeka na Ciebie i kazala im do Ciebie dzwonic i pouczac. Tak czy siak mysle ze cos jest na rzeczy bo gdybys jej nie obchodzil to by sie taka olewka nie przejela.

Nie, nie- ona ma narzeczonego od lat. Jest moją naprawde dobrą kolezanką.

Gość każdy uczy sie na błedach.
Dlaczego znajomi dzwonia? bo gdybys się nie odezwał wszyscy by zapomnieli że jestes, I jesli okreslasz ze Ona jes Twoja dobra kolezanka, to tez do czegoś zobowiazuje , chyba że jest to tylko z nazwy.Na tym polega koleżeństwo lub przyjazń jak Ona to okresliła, widocznie czuła że liczy na Ciebie i Twoje zainteresowanie kiedy będzie w potrzebie.I nie dziw sie jej zachowniu, bo mimo iz chciałes dobrze Ona liczyła na Ciebie w tak trudnej sytuacji. Ps. jedyne co Ci pozostało, to wytłumaczyć że nie chciałes ingerowac i przeprosic ze nie wiedziałeś jak się zachowac. Życze powodzenia