Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Noora

Znajoma z więzienia...

Polecane posty

Gość Noora

Moja przyjaciółka miała niegdyś dobra koleżankę, jaka trafiła do więzienia za pomoc w usilowaniu zabojstwa. Ta dziewczyna wychodzi za dwa miesiące na wolność. Boje się, że przyjaciółka spotka się z nią i trafi w nieodpowiednie towarzystwo :( Jak ją chronić?

Gość Noora
chyba ja zabije

Gość werionika
kobiety, jakie wychodza z wiezienia zwykle sie zmieniaja, w tym przypadku zazwyczaj resocjalizacja dziala, oglądałam na ten temat film Wyrok na życie i kobiety na prawde chca sie zmienic, kolezance nie mozesz zabraniac spotkania, dopiero jezeli zauwazysz cos niepokojacego to mozesz zainterweniowac.

Gość pannazlustra
Podzielam zdanie poprzedniczki :) Narazie nie masz powodow do zmartwien ;) Zobaczysz jak bedzie sie rozwijala sytuacja. A ten film tez ogladalam ;) Maja ten film puszczac w srode na hbo2, jest jakiś festiwal dokumentow czy cos

Myślę że to nie jest osoba jaką można nazwać złym towarzystwem. Takie coś może sie zdarzyć każdemu tzn mam na myśli sytuacje w której będziesz kłamała dla kogoś. Ja raz kłamałam w sądzie, myślałam wtedy, że robię to w słusznej sprawie a potem wyszło że jednak nie :o oczywiście nie chodziło o zabójstwo ale kłamstwo to kłamstwo.

Gość eklerka11
no to doigrałaś się aniołku co do koleżanki noory. cóż, jak będzie chciała się z nią spotkać, to zrobi to tak czy siak. twoje pozwoleństwo nie będzie miało większego znaczenia. poza tym przez zwykłą rozmowę chyba jeszcze nie wpada się w złe towarzystwo. a film o kobitkach w więzieniach „wyrok na życie był całkiem niezły. sprawdziłam, rzeczywiście leci w tę środę, cirka o 22, na hbo2

Gość tgjehkyejj
lepiej uwazaj na siebie i nie daj sie w cos wplatac

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej