Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypedzanie diabla

Co kupić znajomym na "wyępedzanie dniabła"

Polecane posty

Gość wypedzanie diabla

Brat mojego męża wprowadzają się do nowego domu i pod koniec sierpnia robią wypędzanie diabła (tak się mówi :) ) . W związku z tym, zastanawiam się co im kupić? Dom mają tyle co wykończony, a meble póki co ze względów finansowych przenoszą stare z swojej obecnej klitki. Zastanawiałam się nad czymś do kuchni, z tym, że zestawy talerzy, szklanek, filiżanek, widelców itd. odpadają bo sama sobie to kupiła. Może coś do salonu? Łazienkę mają dużą, a płytki koloru kremowo/brązowego. I pokój dziecięcy. (W chwili obecnej tyle, ze względów finansowych). Nigdy na czymś takim nie byłam i nie wiem co można kupić. A zapytać się ich nie ma sensu bo powiedzą, że nic nie trzeba. No ale wiecie jak jest...

Gość wypedzanie diabla
Oczywiście coś w granicach jak już to 200zł góra 300zł...nam się nie przelewa z średniej krajowej :/

Gość wypedzanie diabla
Błąd w temacie WYPĘDZANIE DIABŁA

Gość xoxoxoxoxox
ja bym kupila ladny kwiat doniczkowy do salony mini palme albo cos w tym stylu takie sa teraz na topie:)

Gość xoxoxoxoxox
i zmiescisz sie w 100zl

Gość xoxoxoxoxox
zazwyczj ludzie daja kwiaty, swieczniki albo ramki na zdjecia no moze jakas fajna posciel tego nigdy za wiele