Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikkki

Co mi jest..jak mam sobie pomoc?

Polecane posty

Gość Nikkki

Witam wszystkich czytajacych ten post. Na imie mi Julia.Mam 21 lat.Od okolo roku meczy mnie dziwne samopoczucie. Mam nieustanna hustawke nastrojow,raz jestem szczesliwa ale za chwile to sie zmienia i euforia przeradza sie w smutek,przygnebienie,wrecz poczucie winy.Meczy mnie nieustanne zmeczenie,sennosc a gdy zapada noc ma problem z zasypianiem badz tez budze sie w nocy i nie moge spac.Nie spie krotko,ale wielokrotnie budze sie w ciagu nocy.Nieustannie towarzyszy mi poczucie winy,uciazliwe mysli,zastanawianie sie nieustannie czy robie dobrze...Boje sie kontaktu z ludzmi,wydaje mi sie ze maja o mnie zle zdanie,po rozmowie z kim kolwiek zastanawiam sie wielokrotnie czy nie powiedzialam czegos zle,za duzo i jakie ten ktos mogl odniesc wrazenie. Brak mi checi do zycia,nie wiem kim naprawde jestem,nie wiem co mam zrobic ze soba... przejawiam agresje wobec mojej matki a czasem tez innych ludzi.Bardzo latwo sie denerwuje.Nie moge sie na niczym skoncentrowac,nie pamietam tego co ktos mi mowi,nie potrafie powtorzyc nawet wlasnych slow.Mysle ze problem tkwi w mojej matce,od niej sie zaczelo.Od okolo roku zaczela pokazywac mi swoje prawdziwe JA.Zaczela dreczyc mnie psychicznie,nawet gdy o niej mysle czuje sie ubezwlasnowolniona i bezwartosciowa.Powiedzcie mi prosze czy jest jaka kolwiek szansa bym mogla sama sobie pomoc.Nie pojde do lekarza bo matka bedzie mnie nazywala czubem. Powiedzcie mi...co mi jest...jak mam sobie pomoc?

Gość cxzczv
podaj gg

Gość xoxoxoxoxox
Powinnas pujsc do lekarza to napewno silna nerwica z poczatkami depresji on ci napewno pomarze. masz 21lat twoja matka nie musi wiedziec ze bylas u lekarza zreszta obowiazuje tajemnica lekarska a ty jestes dorosla.

Gość Nikkki
Nie umiem juz sobie z tym radzic a bardzo bym chciala sobie pomoc. To doprowadza mnie do autodestrukcji--rozwala od srodka. Jestem teraz ba wakajach i nie moge przestac myslec czy dobrze zrobilam ze wyjechalam itd-

Gość cxzczv
mialem podobnie,chcesz to moge z toba pogadac o tym

Gość xoxoxoxoxox
bardzo dobrze zrobilas wszyscy potrzebujemy chwili odpoczynku. a sa z toba jacys znajomi? moze kup deprim w aptece to ziolowy lek moze troszke pomorze warto sprobowac.

Gość xoxoxoxoxox
ja tez to mialam poszlam do neurologa i teraz jest ok. czasem wraca le tylko wtedy kiedy zarwe noc wtedy moj organizm jest oslabiony. jeszcze pol roku temu plakalam z byle powodu, serce mi walilo myslalam ze umieram i balam sie ludzi ale minelo mam nadzieje ze na zawsze.

Gość Nikkki
Sa ze mna moi znajomi,kolezanka i kolega. Nie widza ze mam taki problem bo nikomu nie mam odwagi o tym powiedziec. xoxoxoxoxox masz racje,moze chociaz troszke pomoze...warto sprobowac,bo napewno nie zaszkodzi. cxzczv prosze Cie powiedz mi co mam zrobic...

Gość Nikkki
xoxoxoxoxox a skad wiedzialas do jekiego specjalisty powinnas sie udac?

Gość terrx
moze juz przekwitasz okres menopauzy?kobity tak maja

Gość cxzczv
mozesz sprobowac z tym derimem,jesli to nic nie zmieni idz do pyschologa

Gość Nikkki
terrx zastanow sie co piszesz... mam 21 lat i dziwny problem... dzieki za wsparcie.

Gość xoxoxoxoxox
najpierw poszlam do rodzinnego balam sie bo myslalam ze to serce czasem slabo mi sie robilo i myslalam ze zemdleje do tego te leki on powiedzial ze to silna nerwica. nie chcialam wierzys wiec poszlam do neurologa on po badaniu stwierdzil to samo i zapisal mi leki nie bralam ich codziennie tylko przy silniejszych napadach. to sie zaczelo 1,5roku temu teraz jest ok nie biore juz zadnych lekow acha MAGNEZ jest najwarzniejszy mi lekarka kazala brac 1 rano 1wieczorem najlepszy jest magnez B6

Gość xoxoxoxoxox
magnez biore codziennie do dzisiaj ale juz tylko 1tabletke przez pierwsze 3mies mialam brac po 2 nic sie nie martw bardzo duzo ludzi to przechodzi ale jeszcze wiecej ukrywa i dusi w sobie co moze prowadzic do silnej depresji nie leczone. kup magnez i nic sie nie martw wszystko bedzie dobrze:)

Gość terrx
no co do chuja prawde napisalemObjawy menopauzy w młodym wieku Objawy menopauzy. jajników w młodym wieku, skłonności dziedzicznych, stosowania antykoncepcji hormonalnej. Wejście w okres menopauzy ... , trudności w zasypianiu, bóle głowy, utrata gęstości kostnej ( osteoporoza). Takie objawy menopauzy powinny ... wyjątkowo dotkliwie. Moja rada to udaj się do psychiatry- ja tak zrobiłam. W okresie menopauzy mogą pojawić się objawy ze strony ... Wiek, w którym kobieta wchodzi w okres menopauzy ... czytaj więcej Przedwczesna menopauza: jak sobie radzić? Mam 29 lat i wszystkie objawy przedwczesnej menopauzy. Siostra mojej mamy przekwitła w wieku 27 lat. Chciałam zapytać, czy ... estrogenów. Kobiety w średnim wieku, które doświadczają menopauzy, często nie mają chęci lub mają przeciwwskazania do ... negatywne skutki ... czytaj więcej WIADOMOSCI GOOGEL:D

Gość Nikkki
xoxoxoxoxox Dziekuje za wsparcie .. zrobie dokladnie tak jak mowisz.. Dziekuje jeszcze raz.

Gość xoxoxoxoxox
trzymam kciuki i glowa do gory :)