Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migrenkaaa777

CZY OWULACJA MOŻE PRZESUNĄĆ SIĘ O TYDZIEN??

Polecane posty

Gość migrenkaaa777

Tydzien temu powinnam miec dni plodne a mam teraz czy tak moze sie dziac?? jestem mloda i nie znam sie na tych sprawach prosze o pomoc??

Gość migrenkaaa777
16 prosze o odp

W Twoim wieku to zupełnie normalne, organizm dopiero reguluje gospodarkę hormonalną. Do 18 roku życia nie jest to powód do zmartwień. Później, zwłaszcza jeśli takie sytuacje się powtarzają należy to skonsultować z lekarzem ginekologiem.

Gość migrenkaaa777
ok dziekuje :) a czy jak owulacja przesunela mi sie o tydzien to okres tez bedzie tydzien pozniej??

Gość migrenkaaa777
bo zawsze mam tak sucho a pare dni w miesiocu mam tak mega mokro i mama powiedziala mi ze to owulacja :) boli mnie tez jajnik w te dni i czsami jest taka domieszka krwi...

Gość klepsydra night879
perwersja . a ja miałam owulacje 14 lub 15 jakos( byłam akurat u gina i mi powiedział) tak, więc okres juz powinnam meic a nie mam . kochamy się zawsze w gumce czasami globulki i nie konczy we mnie.

Od owulacji do miesiączki mija 10-16 dni, u różnych kobiet długość fazy lutealnej może być różna. Prawdopodobnie nie wiesz ile trwa ona u Ciebie. Zakładając, że 16 dni powinna pojawić się wczoraj lub dzisiaj. Miesiączka sama też może się przesunąć. 😴