Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anuszka leniuszka

ale ze mnie leń śmierdzący :O

Polecane posty

Gość anuszka leniuszka

od 8 rano leżę w łóżku w zasadzie. poczytałam książkę, pograłam w simsy :D, piję 4 kawę i oglądam plotkarę. zamówiłabym pizzę ale nie chce mi się ani myć ani ubierać :O

Gość anuszka leniuszka
Drąg mi w pupe Kochani za to lenistwo. Wszystko w temacie!

Gość anuszka leniuszka
Kochani. Mało tego. Bywa że czasem mi się nie chce podetrzec jak wyjde z wc:O to chyba depresja:O

To ja: Wstałam o 6:00, podałam śniadanie :O, wypuściłam psa, zrobiłam kanapki mężowi pojechał. Zawiozłam dzieci do dziadków :O, Wróciłam do domu, pościeliłam łóżka, pomyłam gary (z zmywarce ;) ) Pojechałam na 10:00 do pracy (jak zwykle spóźniłam się). Robota papierkowa od 16:00 i dopiero wróciłam i biore się za obiad :O. Men dzieci odbierze, masakre 😭

Gość anuszka leniuszka
eh nic mi się nie chceeeeee 😭

Gość fknfkvjmdkcjdki
proszek jakiego masz psa?

Gość anuszka leniuszka
Chodzę w tych samych majtkach od tygodnia. Pale kiepa za kiepem. Żarcie mi taksówką dowożą. W łazience góra prania. Przerzuciłam ją do wanny. W ubiegłym tygodniu jak chciałam wziąć prysznic to nie mogłam się dogrzebać dna wanny przez pół godziny a byłam na totalnym kacu to se wyobrazcie jak mnie przy tym bańka rozbolała:O

Gość anuszka leniuszka
nie palę kiepów, podszywie jebany :D

Gość prooooooooooszek
a indora też wypuściłaś? :classic_cool:

Gość anuszka leniuszka
Idąc dalej. Kuchnia. W zmywarce nakładzionych garów i naczyń. Coś się rozwaliło i nie chodzi. No to do zlewu. Nie mam siły zmywać. Burdel jak nie wiem. Wyrosła w zlewie jakąś na tym roślinka a ją kocham zieleń więc nie będę tego ruszać:) Cukier mi się rozsypał po podłodze. Wiecie jak to jest chodzić po cukrze jak się zaczyna kleić. Lodowka zawałona żarciem na wynos. Jak mi się laptop przegrzał to go do zamrażalnika wkładam. Raz kawa gorąca mi tam wybuchła bo se chciałam wystudzić. Dzwonię na taksi. Niech jakiś parobas zrobi porządne zakupy plus fajki i skrzynkę piwa. Chodzę w szlafroku cały czas. To chyba depresja:O

Gość anuszka leniuszka
Rolety pozasłaniane. Też tak macie? To światło mnie wkurwia:O Telewizor chodzi na okrągło i radio. Jedno w kuchni drugie w pokoju i komputer też. Muzyka. Forum. Komunikator. Simsy. Czasem odpale se jakiś fajny erotyk z przystojnymi mężczyznami.....teraz kończę pizzę. Taksiarz już wysłany. Urlop ma kurwa. W połowie jestem i już ledwie żyje. Mąż wyjechał za granicę na kontrakcie. A teraz w przyszłym tygodniu ma na urlop przyjechać i mamy jechać a ja z palcem do tyłka nie trafiam. To chyba jakaś depresja jest:O

Gość vga wdp
Proszek do prania to teraz masz jamnika a nie indora?:O całe zoo tam masz. No wiesz gdzie chmm:classic_cool:

Gość Dr Mega Hyper x
Anuszka Leniuszka masz depresję a Proszek ma Jamnika i Indora:classic_cool: Anuszka póki masz urlop bierz Męża pod pachę i jedź jak najdalej stąd a do mieszkania wyslij ekipę z programu "zagrzebami"no wiesz to o tych co mają tzw Syllogomanię i gromadzą góry śmieci w domu. Wyroczniesz a tamci Ci wysprzataja i będziesz jak nowonarodzona:D