Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka głupia jedna

tabletki aty a ciążą. głupie pytanie...

Polecane posty

Gość taka głupia jedna

mam może i głupie pytanie , ale trochę się denerwuję. biore tabletki anty, choć mam je przepisane jako lek na wypdanie włosów i dlategoż tak je łykam....nie za regularnie , w tym miesiacu zradzało mi się ominać jeden dzień i połkąnc rankiem nastepnego dnia...parę razy tak... wczesniej stosowałam prezerwatywy , albo nie miałam parnera , ale ostatnio uparwiją sex zoilismy to bez gumki, on nie doszedł... a u mnie był to dzień 23 czyli przewra trwała 2 dni juz. okres powinnam dostać wczoraj, zazwyczaj tak jest.... czy mam w ogóle powody by się bać?? wydaje mi się że gdybym nawet nie brała tabletek lub doszłoby do owulacji to byłyby to ostatnie dno cyklu... a i wytrysku nie było... a moze jest inaczej? oświeććie mnie plissss

Gość taka glupia jedna
dodam że ostatnio boli mnie pod kolanem i obawiam się że przez te tabletki anty mogę miec ciąze pozamaciczną. Przeciez duzo sie o tym slyszy..... Mama mnie zabije jak sie o tym dowie:(

Gość adddda
jak nie było wytrysku to niemożliwe jest żebys zaciążyła

Gość taka głupia jedna
ale w śluzie też są plemniki....

"jak nie było wytrysku to niemożliwe jest żebys zaciążyła" Bzdura. Niemożliwa to jest ciąża jak się seksu nie uprawia. "wydaje mi się że gdybym nawet nie brała tabletek lub doszłoby do owulacji to byłyby to ostatnie dno cyklu... a i wytrysku nie było... a moze jest inaczej?" Oczywiście, że jest inaczej, bo jeśli bierzesz tabletki antykoncepcyjne to nie istnieją dni płodne i niepłodne i wszelkie wyliczenia, które i bez tabletek są bezsensu, przy ich braniu są bezsensem do potęgi entej. Jeśli bierzesz tabletki nieregularnie to owulacja może się pojawić w dowolnym momencie. Poza tym to są hormony i bez względu na to jakiś jest powód ich brania to powinnaś brać je regularnie, żeby nie rozregulować sobie kompletnie organizmu.

Gość taka jedna glupia
czyli to nie będzie ciazka pozamaciczna? BO wiecie, kolanow trochę spuchło i bałam sie ze moge umrzeć. Wiem, gówniarz ze mnie ze biore sie za seks a pozniej takie wpisy na forum. Ae to kolano naprawde boli :(

Gość taka głupia jedna
no to żeś mbnie teraz przestarszyła.... żebym to ja wcześniej taka mądra była....a teraz nić innego nie pozostaję tylko czekać...

Gość taka głupia jedna
popadnę w panikę zaraz.... z tego co sobie przypominam, przerwę większą w braniu miałam przy przedostatniej tbletce, a we wczesniejszyj tylko parę gosz, ze 3... choć teraz to już pwooli wątpie czy nie było większej....

Gość ona mona lona
weź sie dziecko za kolorowanki a nie za seks skoro sie boisz ciązy! Skoro już sie ruchasz to bierz pod uwagę ze moze cos nie wyjsc a nie pozniej takie durnowate watki zakladasz na forum!

Gość taka głupia jedna
wiem wiem, głupia pitka ze mnie, ale uważam , ze nawet głupie pytania warto zadawać niz nie wiedszieć

Gość taka głupia jedna
ona mona lona ale jak takaś mądra to udziel jakijś odpwiedzi sensownej

Gość ona mona lona
Nie panikuj, jak już sie wziełaś za seks i już wam ta cholerna gumka pekła to po ptakach. Co Ci to da ze bedziesz szaleć z paniki? Bedzie dziecko to bedzie a jak nie to sie zastanów czy jestes na tyle dorosła zeby sie ruchać.

Gość taka głupia jedna
gumka nam nie pękła... on nie miał orgazmu ani wytrysku... ale boję się o śluz ... w ktorym też są plemniki:/

Gość ona mona lona
trudno, jak juz chciałas sie ruchać to badz swiadomoa ze takie rzeczy się dzieją JAK ŚLUZ I PLEMINIKI. A jak nie to wez sie za kolorowanki!