Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja sie Was pytam ludziska

Profesja czy Cosinus - co lepsze?

Polecane posty

Gość ja sie Was pytam ludziska

Ktora z tych szkol jest lepsza? moze sie ktos podzielic opiniami?

Gość upupuupupup
bede podnosic coroz, moze akurat ktos odpowie.

Gość gratuluje pomysłowości
cosinus zdecydowanie

Gość a czemu cosinus?
mozesz uzasadnic?

skonczylam cosinus... i bylam bardzo zadowolona.;d a co do tej drugiej nie moge sie wypowiedziec bo nie znam. w cosinusie: = z kazdego przedmiotu pod koniec semestru jest egzamin ustny lub pisemny albo jedno i drugie w przypadku przedmiotow maturalnych. = od jakiegos czasu do szkol zaocznych weszlo rozporzadzenie ze aby zaliczyc semestr trzeba miec 50% frekwencji na kazdym przedmiocie / z kazdego przedmiotu robi sie prace kontrolne w domu, nie ma ocen czastkowych, sprawdzianow itp

Gość a czemu cosinus?
stayathomemom - jaki kierunek skonczyłas? Mnie od Profesji odstrasza to, ze moga rozwiazac grupe jak nie bedzie 15 osob:O Moze w cosinusie tego nie ma. Poza tym zawsze uwazalam, ze Cosinus ma słabe opinie.. chyba sie pomylilam:) Wypełniłam juz zgloszenie, mam nadzieje, ze nie bede zalowac:) a zjazdy sa tam co 2 tygodnie czy co tydzien np.?

ja konczylam ogólniak, ze wzgledu na ciezko przebiegajaca ciaze. zdawalam tam mature. zjazdy odbywaja sie roznie, dostaniesz terminarz, wszystko tez mozna sprawdzac na bierzaco w internecie. czasami są 2 weekendy pod rząd zjazdy a potem 2 wolne.. albo i 3;p na ostatnim semestrze maturalnym mialam zjazdy w KAZDY weekend;p masakra ale do przejscia;] a w jakim miescie sie wybierasz i na jaki kierunek?

u mnie najpierw byla jedna grupa ok 40 osob, pozniej podzielona ją na 2 mniejsze bo nie mieslilismy sie w gabinetach... w mojej grupie na zajecia chodzilo moze z 10 osob, bywaly dni ze bylo nas po 4;d moze dlatego bylam zadowolona bo to prawie jak indywidualny tok nauczania hahaha swietnie dzieki temu przygotowalam sie do matury i zdalam rewelacyjnie. w tamtym roku matura w oddziale w moim miescie 100% zdawalnosci

Gość a czemu cosinus?
Lublin - hotelarstwo lub administracja:) nie wiem jeszcze;)

Gość rudziątkooooooo20
akademia zdrowia najlepsza ;da nie cosinusy to lamusy ;d hehe