Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna jestem cóż

wywalili ją z pracy dzięki mnie i mojej koleżance.

Polecane posty

Gość wredna jestem cóż

do mojego męża przyczepiła się taka gówniara. Namolna jak mucha. On jest dostawcą i rozwozi towar ona pracuje w jednym ze sklepów. Zaczęła wypisywac do niego smsy na tel służbowy, proponować spotkanie, obrażać mnie, mąż pokazywał mi te smsy, ignorował ją totalnie ale ona była coraz bardziej upierdliwa, wydzwaniała całe dnie, pisała, zaczepiała go w pracy. Tak samo robiła w stosunku do kolegi z pracy męża, jego żona też się strasznie wkurzała. Nie wytrzymałyśmy i poszłyśmy do jej szefa, zrobiłyśmy awanture, pokazałyśmy smsy jakie wypisywała i wyleciała gówniara z roboty dyscyplinarnie.

Gość cvdfvbftgrbrba
A za co dyscyplinarnie?

Gość wredna jestem cóż
dyscyplinarnie za to ze w czasie pracy całe dnie pisała smsy, że naraziła dobre imie pracodawcy itp

Gość cvdfvbftgrbrba
Czyli słusznie:) Sam popieram zwolnienie, tylko zastanawiałem się, czym pracodawca to poparł:)

Gość wredna jestem cóż
poparł po kilku argumentach m.in. że taka pracownica robi złą reklamę a to wiąże się z stratą dużej ilości klientów

Gość nie ta to inna sie znajdzie
albo juz jest a o tej facet ci specjalnie powiedział zeby uspic twoją uwagę ,moja kumpela miała podobną sytuacje jak ty i zaprosiła dziewczynę do trojkata fajny seks mieli teraz jej facet jest troche zazdrosny ze ona taka wyzwolona :D maja lepszy seks tez we dwoje

Gość sddgfsdsgsd
no ok, ale po chuja lecisz z tym na forum publiczne, nie masz korrwa co robić w domu?