Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominisia_2

Mam 13lat idę do gimnazjum a moja koleżanka...

Polecane posty

Gość dominisia_2

dziewczyna z "dobrego domu" całkiem ułożona choć nieco zwariowana zwierzyła mi się ostatnio, że chciałaby uciec na parę dni z domu i mi proponowała żebym zrobiła to z nią, a jak nie to ona sama to zrobi. Nie wiem czmeu nie powiedziałam jej że jest głupia ale to pzrecież niemądre, rodzice mogą nawet umrzeć z obaw, zresztą wezwą policję zrobi się obława i sprawa na całe osiedle i ludzie w miasteczku znajomi będą wiedzieć to głupio przecież tak.

Gość majka...1
Niemądra ta Twoja koleżanka

Gość dominisia_2
no właśnie taka dziwna bo mądra niby jest bo się uczy dobrze np. ale czasem się zastanawiam co to jest ta prawdziwa mądrość jak jej w głowie takie rzeczy siedzą??

A gdzie macie plan nocować podczas tej waszej "ucieczki"? Poza tym wyobraź sobie, że Twoi rodzice nie wracają na noc do domu (podczas, gdy mieli być po południu). Pomyśl, jak byś się czuła. I weź pod uwagę, że oni będą się czuli jeszcze gorzej. Zrobili Ci coś złego, że chcesz ich tak pokarać?

Gość dominisia_2
to nie ja tylko ona!!! jej rodzice są mocno religijni. w pewnym miejscu w naszej miejscowosci jest taki domek na drzewie, jak na filmach i ona planuje tam nocowac podczas nieobecnosci

Gość dominisia_2
w sensie dzieci z Bullerbyn?to lepiej streść to tutaj bo ja się boję że ona uciekanie zanim jej powiem książkę przeczytać

Jezeli w Waszej miejscowości jest domek na drzewie, to zapewne będzie to pierwsze miejsce, które odwiedzi policja. Jak lubisz być prowadzona do domu przez funkcjonariuszy to droga wolna:)

Gość dominisia_2
kurcze to ona jest naprawdę niemądra że nawet o tym nie pomyślała! a w bullerbyn właśnie tak było? że dzieci schowały sie w domku i ich policjanci znaleźli? aha ale powiem jej to a ona ucieknie na działki albo gdzioeś indziej

O ile wiem to lektura w 4 klasie podstawówki więc chyba czytałyscie :p A w ksiażce takie dwie chciały uciec ale zaspały :p

Gość dominisia_2
ona moz e czytala ja nie pamietam zebym czytala :/

Gość dominisia_2
On już nie jest dziewicą i ja też nie tak przy okazji...