Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vdgveghdfd

poradzcie co sie znają .. włosy

Polecane posty

Gość vdgveghdfd

mam brazowe ciemne nawet wlosy, chcialam rozjasnic, nie byc taka totalną blondi , lecz miec jasniejsze o wiele niz teraz, kupilam farbe garniera blond ale efektu nie widac, nawet jest jeszcze ciemniejszy..;/ jak to zrobic sama.. czy lepiej isc od razu do fryzjera

hehehhehe farbą nigdy nie rozjaśnisz :D musisz rozjaśnić rozjaśniaczem :P najlepiej u fryzjera

Gość rozjaśniałam
Mam naturalny średni brąz, rozjaśnia mi od 2 lat siostra rozjaśniaczem i mam blond, jeżeli używam płukanki to nie żółkną. Ale nie polecam, bo na dłuższą metę włosy się niszczą i planuję wrócić do ciemniejszego koloru jak tylko nabiorą sił na kolejne farbowanie. Jak masz ładne włosy to ich nie niszcz, bo każde rozjaśnianie, w domu czy w salonie, niszczy włosy.

Gość sdfghjkl
ciemne włosy zeby rozjaśnic musisz kupić bardzo,bardzo jasny blond.I oczywiście nie wyjda b jasne tylko lekko rozjasnione

Gość vdgveghdfd
taki sredni kupilam, nie taki jasny .. wiem ze niszczaq sie jak sie roxzjasnia, ale nie pasuje mi braz;/

Gość rozjaśniałam
ale brąz to Twój naturalny kolor? Moja siostra farbuje średnim brązem i wychodzą jej czarne, nie wiem jakim cudem :D:D a może to ciemny brąz:p

Gość złośliwacholera
Ja też mam średni brąz i chciałam ciut rozjaśnić. Kupiłam farbę ciemny blond (na opakowaniu cudny kolor*). Wyszły mi ciemniejsze od naturalnych! Ciemna czekolada! No, i dupa zbita!

Gość vdgveghdfd
mi tez ;/ chyb pojde do fryzjera