Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FariFari

Kurde No .. Jestem dziewczyna z problemami :/ ..

Polecane posty

Gość FariFari

No wiec tak .. napisalam dziewczyna z problemami a powinno byc raczej z Mega kompleksami!! Ale .. chyba mam powody .. I pytanie brzmi jak do cholery mam sie zaakceptowaca???? Czy wy tez macie az tak wielkie kompleksy ... ? Chcialabym z kims takim porozmawiac ... :/ Nie wiem dokladnie od czego zaczac bo ja to jestem chodzaca nie doskonalosc ... serio ... niewiedzialam czy napisac o usmiechu czy o figurze czy o innych rzeczac.. wiec postanowilam napisac o wszytskim ... wiec tak ... najwiekszy moj problem to... piersi... pod mam ok. 85 a w ok. 110 !!! w tali mam ok 75 ... porazka .. oczywiscie do tego mam wystajacy brzuszek .. wygladam jak mutant .. wstydze sie z domu wychodzic w krotkim rekawku .. upal 40 stopni ale ja bym wyszla w bluzie :/ serio koszmar .. ale zaby tylko to... do tego jestem strasznie nie smiala .. jak ktos sie zawstydza to sie usmiecha .. a ja sie nawet usmiechnac nie moge bo mam okropne zeby ... ale to neistety geny bo o zaby zawsze staralam sie dbac ...:/:/.. wszytsko mnie dobija .. gruby mutant z wielkimi cycami .. ale to jeszcze nic ,.. caly czas sie odchudzam .. tylko ze zaczynam diete i zaraz ja koncze bo niestety kocham jesc ... duzo cwicze ale to nic nie daje .. waga stoi .. stoi,.. i stoi ... a pozatym wszytskim strasznie przeszkadzaja mi blod wlosy .. ale nie farbuje bo nie lubie odrostow .. wiem glupie i tepe .. ale to wlasnie ja .. a i jeszcze mam male oczy ,.. i jestem gruba too wcale ich niewidac ... boszzzzz.. czy tu mnie ktos zrozumie ?

Ja nie mam kompleksów!!! Nawet moje małe cycki mi nie przeszkadzają:) jestem szczupła, mordę też mam spoko, czego chcieć wiecej :):):)

Gość FariFari
no wlasnie czego chciec wiecej .. zazdroszcze .. ja siebie kompletnie zaakceptowac nie potrafie :/

Gość FariFari
homologejszon tez masz takie dete problemy ?

Gość FariFari
w sumie cale te durne forum widze ze nie ma sensu .. do baniiiiii

Gość FariFari
jak sie kasuje tematy ?

Gość FariFari
oh nie przesadzaj .. dzieki za reke .. ale to wszytsko durne jest .. pisz na forum .. po co gadu ... nawet na nim nie siedze ....