Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 444444555555555566666666666666

pierscionek zareczynowy, oswiadczyny

Polecane posty

Gość 444444555555555566666666666666

wybieral sam facet, doradzal sie z kims, czy wybieraliscie razem? czy zawsze byliscie zadowoleni z jego wyboru ? czy mieliscie uczucie ze moglby byc troche "inny" w jakich okolicznosciach sie oswiadczyl wam facet ? bylo to dla was zaskoczenie czy spodziewalyscie sie?

Gość ile jeszcze takich samych tema
tematów na kafe?? tysiąc czy milion??

Wybieraliśmy razem, a i tak dostałam inny :D Wiele zależy od podejścia kobiety - dla mnie ten pierścionek jest tylko i wyłącznie symbolem.Oświadczyny przyjęłabym i bez niego,ale mój facet chciał mi go podarować.Jest dla mnie piękny i wartościowy (emocjonalnie),ponieważ dostałam go od faceta,którego kocham. Z wpisów tutaj jednak wiem,że dla wielu kobiet kwestia pierścionka jest jedną z najważniejszych w życiu :/

Pierscionek wybralismy razem i razem go kupilismy... On zaplanowal kiedy dokladnie sie oswiadczy (wiedzialam kiedy)... Tak jak mowi poprzedniczka ,pierscionek to tylko symbol i bez Niego zgodzilabym sie wyjsc za mojego T Ż, niemniej jednak to mile uczucie dostac pierscionek jako dowod milosci :) Prawie jak obraczka - na cale zycie ;)

Gość beata112
nie wybierałam pierścionka,nawet nic nie podejżewałam że coś bedzie,prawdziwa niespodzianka w moje urodziny,pierścionek dostałam z czerwonym koralem,uważam że jest piękny bo mój facet go wybrał dla mnie,nie chciałabym wybierać pierścionka

Gość LaraJud
Nie wybierałam pierścionka, wiedział tylko że podobają mi się skromne pierścionki. O zaręczynach też nic nie było mi wiadomo. Zabrał mnie wtedy do najlepszej restauracji w mieście bo to były walentynki, dlatego sie nie spodziewałam bo pomyslałam sobie że to z okazji właśnie tego święta. Pierścionek mi się podobał ale jest jedno ale jest za duży bo jak podkradał mi inny pierscionek do miary to wzioł z innego palca :) O takich zaręczynach zawsze marzyłam. Z zaskoczenia!!!!

Gość mireczkaa
facet wybierał go sam, dla mnie zaręczyny były totalnym zaskoczeniem :P Pierścionek jest piekny, chociaż sama pewnie wybrałabym inny:) Nie chcialabym wiedzieć ani wybierać.

Gość ale wieśśśś
LaraJud - naucz się pisać bez błędów bo słowo "wzioł" to piszą wieśniaki na wsi którzy świętuję właśnie w badziewne walentynki :P