Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaa psik

CO DZISIAJ ZJEDLIŚCIE ????????????!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość aaaaaaa psik

-4 kromki chleba z masłem i szynką -200g nick nacksów -paczka nachosów solonych z sosem guacamole -1,5 oponki z lidla -100g borówek amerykańskich -kotlet karkowy z grila w bułce z ketchupem -parówka i 1/2 kajzerki -duża butla nestea peach nie nie, ja się tak wstrętnie nie odżywiam tylko dzisiaj mnie napadło na śmieciowe żarcie :p

Gość taka taka ja :D
a wtedy dupa rośnie :D

hoho ja dzisiaj zjadlam sporo... więc tortille, bułkę ziarnistą z serem białym i malutki kawałek cista owocowego ;p

Gość ja malutko
na sniadanie kawa z cukrem obiad filet z piersi kury w panierce, ziemniaki, mizeria deser kawa z cukrem kolacja drink pomaranczowy z wodka i blue curacao

Gość lilunkaaaaaaaa
sniadanko :) bułka z ziarnkami i psata jajeczna obiad kotlet nadziewany szynka i serem, ziemniaki.surowka makaron spageti tortilla kiwi, jabłka . siłownia. desperados waga 43 kg:)

Bułka z serem, 3bit, wypiłam 2 Gingersy, schaboszczak z ziemniakami. That's all.

Gość agaaaaaa554342
pączka 2 kanapki z małosolnym 2 lody Śnieżki zaraz jabłko zjem wypiłam oprócz tego 2 kawy i 2 szklanki mleka słabo dziś :/ ale apetyt mały :P

Gość twoje oczy są niebieskie
6 krążków ryżowych bułkę z masłem słonecznikowym + ser żółty cukinie zapiekaną z serem, pieczarkami i papryką czerwoną (pół) kawe bez cukru, herbatę czerwoną, woda

Gość Greenee
Po pierwsze przepraszam za moja pisownia ale pisze na klawiaturze komputerowej myszka. Rozkręciłam klawiature z tylu w celu jej wyczyszczenia, wlozylam z powrotem klawisze i gumowe krazki , ale mam problem z wkreceniem. Jak sie ja rozkreci to jest tam taka guma , czy plaska przezroczysta folia , pruboje tyl klawiatory razem z folia przekrecic do gory nogami i polozyc na czesc z klawiszami , przod. Ta folia opadai musze ja przytrzymywac , ale potem i tak jak przykrecam srobki to klawisze nje dzialaja bo jes zle , czasem cos sie przesuie. Prosze o pomoc, POTRZEBUJE NATYCHMIASTOWYCH ODPOWIEDZI .

za dużo... chrupki czekoladowe z mlekiem, pączek z dziurką, zupa pomidorowa w 5 minut, 3 kawałki chleba do tego, 4 kanapki z serkiem waniliowym i dwie kromki z dżemem...i będę gruba :(

Gość myszulinek
pół rogalika z masłem, serem żółtym i cały pomidor twix 3 cukierki czekoladowe łyżkę lodów filiżankę galaretki truskawkowej michę lecza i następne pół rogalika duży serek danio plus płatki z otrębami pszennymi

Gość cv cvcv
i ja dziś się obżarłam jak świnia, generalnie nie wiem co się ze mną dzieje, bo odkąd wróciłam z wakacji jem za trzech.. maly jogurt z otrebami kromka chleba i mala kostka sera brie duzy jogurt jogobella wisniowy trojkat wielkiej pizzy banan plaster pieczonej karkowki 3 cukierki z galaretki duzy plaster gotowanej szynki 2 kromki chleba z twarogiem i miodem..

pół ogórka gruntowego pół papryki czerwonej 5 klusek śląskich z sosem pieczarkowym salaterkę surówki pół zapiekanki 2 wafle ryżowe

Gość cv cvcv
pewnie z 150 w kapeluszu;]

-talerz zupy pomidorowej z ryżem -trzy kawałki smażonej kani -dwa jabłka -kawałek kabanosa drobiowego

Gość 12345wróbelek12345
banan, jabłko, 3 kawałki polędwicy wieprzowej z 2 kiszonymi ogórkami i 3 skibkami chleba, jabłko raz jeszcze, a teraz wdrążalam borówkę amerykańską g 200 i zaraz zakontruję mizerią:)

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaaab
5 kromek z maslem i z szynka, 3 kawy kazda z 3 lyzeczkami cukru, grzeska toffi, rosół z kluseczkami, kotlet mielony z ryzem i gotowana marchewka, 3 kromki z pasztetem i ogorkiem kiszonym, szklanka piwa, i mam ok 7 kg niedowagi:(

Gość omjoio
prince polo, musli z mlekiem i borowkami, 2 kawalkio tortu, porcje frytek i kawalek pizzy:O, znowu musli z mlekiem, jestem strasznie przejedzona:O

Gość oj to ja przegielam
kromka chleba ciemnego tostowego z pol plasterkiem sera gouda i dzemem ,pozniej 5 paluszkow rybnych,znowu kromka chleba z tym samym co rano,zupka chinska ,i jeden batonik maly duplo

Gość oj to ja przegielam
a zapomnialam plus 2 piwka :( chyba od jutra zaczne spisywac to co jem moze w koncu schudne

Gość jkmb
serek wiejski i rosol, niechce mi sie jesc z nerwow