Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfjjds

ciagle chudne:(:(:(

Polecane posty

Gość hfjjds

Nie wiem co jest grane, jem normalnie, nawet wszyscy uwazaja ze duzo a ciagle chudne:( mam 20 lat, mialam w tym roku mature i wiele innych stresow, nie wiem moze to jest powodem, mam nadzieje ze to tylko stres:( mam ok 160 cm wzrostu i waze nie cale 45kg bez ubrania:(:( to jest straszne:( wazylam kiedys prawie 50:( moze nie widac tak bardzo tej roznicy ale przeciez to niedowaga:( chcialabym bardzo wazyc wiecej:( poradzcie mi cos:( co jeszcze mam jesc zeby przytyc:( nie moge:( jem a zamiast tyc to chudne:(:(:(

idz do lekarza rodzinnego i powiedz mu o tym. Popros o skierowanie na badania krwi. zbadaj tarczyce. Nie daj sie zbyc lekarzowi. Masz prawo do badań

Gość hfjjds
szczerze mowiac nie jestem teraz zarejstrowana u zadnego lekarza bo po skonczeniu 18 lat nie bylam ani razu;/ ale to akurat nie jest jakis wielki problem, wiecie co wolalabym sprobowac czegos na wlasna reke tzn dowiedziec sie co mam jesc zeby przytyc, moze mi sie uda, bo moze jem duzo ale nie to co trzeba. Jak mi sie nie uda to pojde, boje sie ze to cos powaznego, i dlatego nie jestem jeszcze gotowa na wizyte u lekarza. Zawsze jak bywalam na wizytach to mowili ze malo waze ale jak mialam robione jakies badania to wszystko bylo ok tylko teraz zaczyna mnie torche martwic ten spadek:(

Gość hfjjds
ale moze rzeczywiscie nerwy maja cos z tym wspolnego bo naprawde jakos nie moge sie ostatnio opanowac, ciagle jestem w takim stresie ze masakra:(

Gość hfjjds
ponawiam

Gość hfjjds
up up

Gość panna-w-ciazy
zbadaj sobie tarczyce, przy nadczynnosci czlowiek tak chudnie :/

Gość hfjjds
a z ta tarczyca to cos powaznego? co jest przyczyna?

Gość hfjjds
nei no ale przy takiej chorobie to raczej wiecej sie chudnie a nie tak jak ja

Gość jkmb
mi sie wydaje ze masz w normie wage, ja mam 172cm wzr i waze 50kg

Gość hfjjds
no nie wiem czy tak w normie;/ mam nawet problemy z kupowaniem spodni;/ rozmiar 34

Gość jkmb
ja tez mam 34 , nie wiem o co ci chodzi stwarzasz sobie sama jakies niby problemy

Gość hfjjds
wszyscy mi mowia jaka to niby chuda jestem;/ nie no chcialabym przytyc a nie tylko wystajace kosci;/

Dziewczyno, przecież bmi to bzdura... A 34 to dziś normalny rozmiar - rozmiarówka się zmienia...

Gość hfjjds
ale uwazasz ze w wieku 20 lat wazyc zaledwie 45 to normalne??? no ja tak nie uwazam, wiem ze ciezko wam w to uwierzyc ze chcialabym przytyc bo wiekszosc osob tylko pyta jak mozna schudnac;/ nie chce byc gruba ale troche przytyc by nie zaszkodzilo, przynjamniej mialabym jakas bardziej sexowna figure a tak to co? ani tylka ani piersi nie mam;/ oczywisicie moj facet zapewnia mnie ze wszystko jest ok, ze jemu sie podobam ale co innego ma mi powiedziec jak mnie kocha, nie wierze ze nie chcialby troszke wiecej cialka

Gość hfjjds
ponawiam

Gość hfjjds
up up

Jeseś niska - więc uważam że to normalne. Ja jestem prawie 20 cm wyższa i też kiedyś mniej więcej tyle ważyłam...