Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yeremyasz

Nie mogę dojść kiedy dziewczyna mnie masturbuje, kiedy sam się masturbuje dochod

Polecane posty

Gość Yeremyasz

Nie mogę dojść kiedy dziewczyna mnie masturbuje, kiedy sam się masturbuję dochodzę. Dziewczyna potrafi mnie masturbować prawie godzinę aż mnie penis boli i nic... Żeby nie wiem jak się starała... Nie uprawiamy na razie seksu oralnego ani klasycznego.

Gość damianek234
robi źle za wolno albo drażni ocierając dłonią Pokaż jej Też taką miałem i pokazałem jej jak ma robić i szybko się nauczyła ,dużo szybciej niż ja nauczyłem sie ją doprowadzać do orgazmu

Gość damianek234
acha i powiedz jej, żeby w trakcie walenia konia wsadziła ci palec w dupę a najlepiej dwa lub trzy, wtedy spust masz zapewniony

Gość Yeremyasz
No dzięki za radę ale w dupsko to ja jej mogę zasadzić ale mojego skromnego pytonga.

Gość Yeremyasz
Oczywiście wyżej głupi podszyw. Pokazywałem, jednak mam wrażenie, że lepiej jak się samemu zrobi, nikt nie zrobi. Może inni mają podobnie. Wypowiadajcie się - również dziewczyny.

no fakt, facet w dłoni ma szamańskie moce które mu gwarantują szybkie dojście. kobietami to oni się po prostu rozkoszują :D ich wacunie nie dochodzą, by babe przytrzymać :D