Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aranelka

Po czym poznać, że ON...

Polecane posty

Gość Aranelka

Po czym kochane kobiety można poznać, że on będzie dobrym mężem w przyszłości i partnerem szanującym? Są jakieś symptomy?

Gość Aranelka
Chyba nie zrozumiałam żartu :) Lepiej, żeby nie miał gorączki, bo biedak już będzie umierający :P

Gość Głupi Jasio
Musi być to nieśmiały, zakompleksiony i nieatrakcyjny typ z małym przyrodzeniem. Wtedy żadna inna się nim nie zainteresuje i będziesz miała pewność że będzie wierny.

Gość Madra Malgosia
Wysokie poziom inteligencji emocjonalnej (IE)

Gość belerofront
a dlaczego ma byś mężem, bez slubu nie może być dobrze?

Gość up...
zawsze Cie chroni, zalezy mu na spotkaniach, nie przeciaga zwiazku bez slubu, ma okreslony ale niewybujaly plan na zycie, jest pracowity ale wesoly, przyjaciele sa u u niego na drugim plane ,ale jest przez nich lubiany bo jest SLOWNY, jesli szanuje wlasna matke bedzie szanowal rowniez ciebie. Zobacz, jaki jest jego dom i relacje jego rodzicow.

Gość belerofront
i znowu ten ślub....

Gość Madra Malgosia
belefront a dlaczego nie:p?

Gość up...
slub oznacza ze nie chce szukac dalej i ze mysli powaznie o kobiecie:-) u mnie bez slubu to kopa w zad najwyzej moze dostac taki pajac i poszukac kogos glupszego od siebie:-) kazdy konkubinat jest dla mnie czekaniem na bardziej odpowiednia laske/faceta a obecny partner jest dla zabicia czasu. mnie taki uklad nigdy nie bawil. poza tym autoka pyta konkretnie czy koles bedzie DOBRYM MEZEM a nie dobrym konkubentem( brzmi to jak z kroniki kryminalnej swoja droga)

Gość up...
pewnie tak, ja jakos od lat nie narzekam - ksiaze sie znalazl i spelnil wszystkie wymienione kryteria tak wiec mozna zalozyc , ze jestem ksiezniczka

Gość up...
soz - jesli uwazasz, ze te wymagania podane przeze mnie sa wielce wygorowane, to mnie nie dziwi, ze dziewczyny sa tak wykorzystywane nie mowiac juz o samotnym macierzynstwie bez grosza alimentow

Gość dobrze radzę
To tyle jeśli chodzi o science-fiction. A teraz spróbujcie określić cechy realnego faceta, a nie jakiegoś kobiecego marzenia. Chyba chodzi o kogoś kogo można naprawdę spotkać (z prawdopodobnieństwem większym niż wygrana w lotka) a nie o jakąś senną imaginację?

Gość Madra Malgosia
Mam takiego ksiecia i absolutnie nie obnizylabym tych kryteriow, a ON przebije je znacznie:)

Gość up...
alez moj maz jest taki:-) zaden wyimaginowany:-) co jest niesamowitego w tym ze zakochany facet chce chronic dziewczyne( np odwozi ja do domu ,dba by czula sie komfortowo- nawet poprzez okrycie kurtka na spacerze w chlodny wieczor ), nie stawia jej w niezrecznych sytuacjach? cos jest w tym niesamowitego? albo w tym , ze jest slowny? albo w tym ,ze majac okreslony pomysl na zycie chce by ona w tym zyciu uczestniczyla zawsze wiec pyta- czy zostaniesz ze mna na zawsze? ja nie widze w tym nic sience fiction.

up, nic nie jest w tym niezwykłego. Te cechy, które wymieniłaś nie są wygórowane (choć i tak wielu facetów ich nie spełnia), są jednak na tyle poszukiwane przez kobiety, że aby mieć taki okaz na stałe to warto spełniać męską litanię pożądanych cech.

Gość up...
soz- no chyba oczywiste, ze druga strona jest oddana, zakochana, pozwalajaca sie chronic, pelna szacunku do siebie i takiego mezczyzny. Facet z klasa nie zakocha sie w jakiejs lafiryndzie bo jest MADRY. Autorko, jesli Twoj facet spelnia Twoje kryteria to moje gratulacje. Moim dodatkowym kryterium byla tez mysl- chcialabym , by byl ojcem mojego dziecka bo czuje sie z nim bezpieczna. i nie pomylilam sie:-)

Gość up...
mow za siebie:-) no to napisz pozostale pozadane cechy ksiezniczki- idealnej kobiety na cale zycie:-)

Gość up...
soz- kazdy rozsadny czlowiek zna swe powinnosci wobec drugiego rozsadnego czlowieka. Podstawa to szacunek. potem reszta:-)

Gość jak to u faceta
Idealna kobieta na całe życie? Zgrabna, młoda, chętna, pracowita, posłuszna, z dużym biustem, z talią, wysportowana, młoda, bez celulitu, dobra w łóżku, wierna, uwielbiająca dzieci i opiekę nad nimi ("kochanie, usiądź i poczytaj gazetę, ja się nimi zajmę", młoda, zgrabny tyłek... O czymś zapomniałem?

Gość up...
:-) ja jednak uwazam , ze sa pewne standardy i nieprzestrzeganie ich prowadzi do nieudanego zycia.

Słyszałem, że zakochanie jeszcze się z mądrością nie poznało. Chyba mieszkają na innych kontynentach :/

Gość up...
jak to u faceta- jak zamierzasz pogodzic dwa slowa tzn cale zycie i mloda?;)