Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;///

ja pierdolę.. mam doła

Polecane posty

To dobrze grunt to się tak właśnie czuć ;) Twoja glany nie jednego już skopały ? :D tak jak w piosence Kukiza ? :D ;)

Moje glany są pokojowo nastawione :classic_cool: i służą obronie własnej ewentualnie :) Agresorów spotkałamjak na lekarstwo.... Poradziłam sobie z nimi intelektualnie bardziej :)

Czarna glany aha rozumie a Ci agresorzy to faceci ? ;/ krew się we mnie gotuje kiedy facet do kobiety z pięściami startuje ;/ dobra idę papa ;)

O tej mrocznej porze? również rozważam przejście się....Żeby postraszyć obce byty ;) Dobrej i bezpiecznej nocy:)

00:23 [zgłoś do usunięcia] WążWjaskini Czarna glany aha rozumie a Ci agresorzy to faceci ? ;/ krew się we mnie gotuje kiedy facet do kobiety z pięściami startuje ;/ dobra idę papa Faceci zwłaszcza.... ci nastawieni ideowo dresowo... ale się zazwyczaj nie boję.. Tzn. Nigdy się nie boję, bo mam nadzieję, że taki pseudo pan nie podniesie ręki na kobietę... A jakby co to się będę sprytnie bronić... :)

Czarne glany uwielbiam o tej porze pośpiewać znaczy o każdej porze uwielbiam śpiewać :D dziękuję bardzo i nawzajem ;)

Nie chciała byś tego żebym Ci zaśpiewał :D ;) podobno fałszuję ale już sam nie wiem jedni gadali że umie śpiewać drudzy że nie i bądź tu mądrym :D idę Miłej spokojnej metalowej nocy ;)