Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miroslawa

Proszę O PORADĘ

Polecane posty

a jeszcze jedno pytanie na którym portalu go poznałaś??

Gość Werka81
Mirunia ty pomyśl logicznie!!!Tydzień to za mało żeby poznać człowieka, na tyle by jechać z nim w miejsce gdzie nikogo nie ma.Spotkaj się z nim wśród ludzi, nie znasz go, nie wiesz jaki on naprawdę jest. Ja poznałam faceta przez neta i zanim się spotkaliśmy minęło dobre 1,5 miesiąca. Dzisiaj jesteśmy parą i nadal go poznaje. Mi ię udało trafić na wspaniałego człowieka, ale ja miałam czas go poznać, bo mieszkamy od siebie tylko 25 km, a ty masz 300!!!! Na poczatek proponuję miły spacer, może kino i dłuuuuga rozmowę ,żeby sie upewnić czy on jest wporządku. Trzymam kciuki i uważaj mała na siebie. Bądz ostrożna.:-)

Gość powiem że
znacie sie bardzo krótko więc moze pierwsze spotkanie w miejscu publicznym a nie ustronnym, nie można być tylko romantyczką... potrzeba trochę realizmu... :P

Gość kobieto zagielas mnie
autorko 300km,to jest nic

Spotkanie i przygotowania,dopięte na ostatni guziczek... Wszystko jak w bajce. On z kwiatkiem ... Jednak postawiłam na spontaniczność. Lecz cos mój zmysł to jeden wielki blef Z jego strony nie miałam się czego bać ... Bardzo,ale to bardzo przyzwoity Niestety przyzwoitość a motyle w brzuchu i wielka chemia i ten czar. Który widziałam pisząc z nim to jeden wielki fałsz To wyobraźnia moja i chyba i jego... Sądzę ,ze i on się rozczarował(Choc napisał coś całkowicie innego)tylko,ze kobieta to czuje .. Ehhh mam dosyc Z tego wszystkiego nawet mu kartki na urodziny,wcześniej wypisanej nie dałam I starać od razu mi się odechciało