Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamyk na duszy

Jakos czuje sie smutna

Polecane posty

Gość kamyk na duszy

Byłam na rowerze potem spotkalam sie ze znajomą (fakt, czasem jej towrzystwo mnie męczy, lubi krytykowac) ale reasumując w miare dobrze uplynął dzien a czuje sie teraz nieszczęsliwa, nic mi sie nie chce i nic mnie nie cieszy.

Gość belerofront
why?

Gość proekozielona
czasem kazdy z nas tak ma, ogarniajacy smutek bez powodu a moze tez jestes przed, w trakcie lub po okresie zrob sobie relaksujaca kapiel i idz spac

Gość kamyk na duszy
mam problemy ze spaniem...chodze bardzo pozno spac. Nie wiem, dlaczego...na pewno istniej wiele przyczyn niezadowolenia z zycia ale one w tym momencie nie są powodem tego smutku, chodzi o to, ze nie wiem, czemu wlasnie teraz jest mi smutno.

Gość belerofront
nigdy wcześniej nie miałaś takich dni?

Zacznij spotykac sie z ludzmi, ktorzy beda Cie inspirowac :)

Gość proekozielona
a moze winko, kakao lub meliska na sen? moze tez pomoc modlitwa jesli jestes wierzaca ja tez nie moge zasnac nigdy a rano wstac, a musze wczesnie...

Gość kamyk na duszy
miewam czasem takie dni. fakt, milo by bylo miec chlopaka ale tak narpawde gdyby w tej chwili siedzial obok mnie to tez czulabym sie nieszczęsliwa.

Gość proekozielona
wiec wlasnie, zeby byc szczesliwym z kims trzeba byc szczesliwym z samym soba a zeby kogos kochac szczerze nalezy kochac najpierw i akceptowac siebie poczytaj ksiazke moze, cztanie jest genialnym sposobem na zatopienie mysli w innej rzeczywistosci i zasniesz wtedy na pewno

Gość kamyk na duszy
tak mysle o tym by poczytac ale nawet nie chce mi sie po nia siegnąc, usiadlam przed kompem jak kwoka i nie jestem w stanie sie ruszyc, jestem jakas otumaniona, gapie sie w monitor i nic wiecej.

Gość proekozielona
ehhh...... dziewczyno masz malego doła, uspokój sie troszke, wyluzuj, bedzie dobrze przeanalizuj w glowie czy ten dol jest dlatego ze hormony ci buzuja czy tez moze masz prawdziwe problemy, sadze ze to pierwsze wstaniesz i bedzie lepszy dzien