Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawel144554323

Dziewczyna - Nietypowa odpowiedz?

Polecane posty

Gość Pawel144554323

hey poznalem w X miejscu pewna dziewczyne. Spodobala mi sie od razu, wiec dodalismy sie nawzajem na fb. Napisalem do niej czy nie chcialaby sie spotkac na sushi. Po tygodniu odpisala mi: -no ja nic nie robie Potem pare godzin pozniej 2gie pw: -Daj znac kiedy bo ostatnio mam sporo czasu mam taki kurna niedosyc, w sensie chce sie spotkac bo ma czas? myslalem, ze jak juz odpisze to bedzie cos w stylu "o fajnie bedzie cie widziec" czy cos takiego, ale kurde jak widze cos takiego to jakos jestem hmmm rozczarowany?

Gość Pawel144554323
nikt?:(

Gość Pawel144554323
do tego nie wyrabiam już z marszczeniem freda i muszę się z nią umówić

Gość Pawel144554323
jak mi nie szarpnie druta to nie wiem, co zrobię :O

Gość Pawel144554323
może ktoś się wypowie?

Gość proekozielona
moze jest bardzo zajeta, zapracowana, tez tak moze byc ale wiesz powiem ci ze jak czlowiekowi zalezy, czy to kobiecie czy facetowi, to nie bawi sie w takie ceregiele, mowi otwarcie ze ten tydzien ma zajety ale w srode nastepna np. o 18 ma czas, tyle moze ja sie nie bawie tylko w takie ceregiele w sumie, bo jestem konkretna osoba

Gość up...
dziewczyna jest prosta ale chce sie spotkac. nie wiem , czy warto- moze nie umiec jesc sushi.

Gość Pawel144554323
ale czy mam coś wspominać o robieniu loda, czy na razie odpuścić?

Gość Pawel144554323
może dla niej to dwuznaczne bo jej szparka trąci rybkami? :O

Gość aaaakuku
ja bym powiedziala ze dziewczyna jest zainteresowana(bo chce sie spotkac) ALE zeby to nie wygladalo ze jej za bardzo na tym zalezy to pisze ze ma duzo czasu:) dzialaj:)

Gość Pawel144554323
ehhh az tak fajnie jest sie podszywac ? mega zabawa

Gość Pawel144554323
no podziałałbym, bo jak wspomniałem mam już dość marszczenia freda

Gość sassssssssssssssssss
moze udaje niedostępną? nie zniechęcaj sie! jak nie napisałaś, że ona ci sie podoba itd to tez tak odpisała :p

Gość aaaakuku
i jesli napisala najpierw jedna wiadomosc- Ty nie odpisales- potem druga to zaryzykowalabym nawet stweirdzenie ze bardzo jej sie podobasz:P wyglada nawet to jak desperacja(bo czemu nie odpisal po 1 odpowiedzi:P) sama nawet pyta sie KIEDY:D

Zarezerwowalem nick, zeby ten pajac nie mogl sie juz podszywac:) Lilly,jakto konkretnie zaprosic? Kurde, chce dzialac ale w Portugalii na wakacjach jeszcze tydzien jestem, wiec jak wroce to cos wykombinuje a raczej zaczna;) Ciekawi mnie dlaczego odpisala dopiero po takim czasie? wiem, ze byla online wczesniej.

Gość aaaakuku
czasami ciężko jest się zebrać żeby coś napisać-powody mogą być różne-ważne że chce się spotkać:)

dzieki za odpowiedz. Jak sie zachowywac? powiem wam, ze za bardzo niemam doswiadczenia. Znaczy sie mialem 2 dziewczyny ale to one mnie tak naprawde podebraly i ta sytuacja bedzie troche dziwna, nawet niewiem czy to randka bedzie, chyba nie.. Bardzo mi sie podoba, po paru dniach jak widzialem, ze byla online to stracilem nadzieje a tu nagle cos takiego.

Gość aaaakuku
po ile macie lat?:)

Gość aaaakuku
to młodziaki z was:) jak masz się zachowywać-naturalnie:) bądź sobą po prostu:) i zapłać za sushi:D

no wlasnie czy ja mam zaplacic? jedyna moja obawa jest to, ze moze bedzie sie czegos obwiala? znaczy sie ze ja chce np czegos wiecej? ogolnie to naturalnie zaplace, jednak nie chce tym gestem w pewien sposob jej zniechecic i mam powazne pytanie;p jak sie przywitac?;d widzialem ja raptem 3-4 razy po pare godzin, wiec nie znam dobrze. Na koncu zawsze bylo czesc-czesc

Gość aaaakuku
Powiedz po prostu cześć i ładnie się uśmiechnij:) Jeżeli się oficjalnie nie zapoznawaliście to możesz podać ręke i się przestawić:) Zapłać zapłać, nawet jak to nie randka, dziewczynie będzie miło i w sumie to Ty ją zaprosiłeś:) Nie powinna protestować, ale jak coś możesz powiedzieć właśnie że ją zaprosiłeś, że czujesz się zobowiązany:) A jak dalej będzie się upierać(są takie:D) to niech płaci za siebie:D

napisze dzis, ze odezwe sie jak tylko wroce z portugalii;p ale dla mnie jakos i tak dziwnie to napisala, jakby jej troche nie zalezalo w ogole i byloby to tylko dla zabicia czasu:(