Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bulbazałrr

CZY MOZNA SCHUDNAC JEDZĄC CO DRUGI DZIEN?

Polecane posty

Gość bulbazałrr

jestem w desperacji - nie moge schudnac. wymyslilam ze jednego dnia bede sobie zwyczajnie jesc te 2000kcal a drugiego tylko sniadanie i potem nic tylko woda. i tak az do skutku. nie mam pojecia tylko czy to jest dobry sposob.. jak ktos cos wie w tym temacie prosze o wypowiedz

jasne dobry pomysł jeśli chcesz póżniej mieć efekt jojo albo zachorować na anoreksję .Zmień tryb życie ,więcej się ruszaj i jedz zdrowo a schudniesz stopniowo ale przynajmniej zdrowo.

Pij zieloną herbatę i czerwoną ,włącz do jedzenie kasze ,owoce ,warzywa ,Jedz mniej a częściej.Ćwicz w domu ,kup sobie nawet obciążniki .

Gość kjnkjnkj
nie dasz rady...bo twoj organizm bedzie domagal sie swojej racxji ktorej go bedziesz pozbawiac zaskutkuje po pierwsze atakami na jedzenie po drugie rozstrojeniem organizmu i spowolnieniem metabolizmu - a tego przecieznie chcesz, po ]trzecie-i to jest straszne uwierz mi non stop skupianiem sie na jedzeniu, bo bedziesz glodna jak wilczysko. idz do dietetyka ulosy ci plan zywieniowy dopasowany do twojego trybu zycia i oczuywiscie duzo sportu bedziesz musiala uprawiac. nie ma bata bys nie schudla choc potrwa to troche zanim zrzucisz.

to bardzo zły pomysł, jedz częściej ale za to małe porcje, nawet jak gdzieś wychodzisz, bierz jedzonko ze sobą, jakaś sałatka zrobiona ze zdrowych warzywek w pojemniczku zmieści się w każdej torebce i więcej się ruszaj

Gość MagdalenaGGGGGG
Ja kiedys schudzłam 23 kg jedzac tylko jednen posiłek dziennie.

Sporzywajac duzo mniej kalorii niz potrzebuje organizm jest oslabiony. Robiac to nagle i drastycznie wprowadzasz organizm w szok. Co moze skonczyc sie nawet i smiercia. Przyklad: Pewien facet chcial zostac zolnierzem, ale warzyl zbyt duzo, za wszelka cene chcial sschudnac, brakowalo mu zaledwie 20kg do wagi prawidlowej. Konsekwecja szybkiego spadku masy byla jego smierc. Jak sie czlowiek cieszy to sie diabel cieszy. Jedz normalnie, a mniej kaloryczne posilki, wez sie za silownie, areobic, fitness czy inne chuje muje dzikie weze i nie dramatyzuj. (Odrazu rzymu nie wybudowali) Na wszystko trzeba czasu... Powodzenia

Gość MagdalenaGGGGGG
ta sama bo później zwiekszałam co tydzien kalorycznosc posiłków o około 100 kalorii. Wiem że taki sposob odzywiania nie jest zbyt rewelacyjny ale byłam zdesperowana.

Gość MagdalenaGGGGGG
Oczywiscie ćwiczylam do tego, bez ruchu ani rusz :DDDDD

" bulbazałrr jestem w desperacji - nie moge schudnac. wymyslilam ze jednego dnia bede sobie zwyczajnie jesc te 2000kcal a drugiego tylko sniadanie i potem nic tylko woda. i tak az do skutku. nie mam pojecia tylko czy to jest dobry sposob.. jak ktos cos wie w tym temacie prosze o wypowiedz" Pewnie ze można schudnać:P.Ja przez znaczącą cześć dni w ciągu ostatnich 2 lat nie jadłem i schudłem ponad 209 kg:classic_cool:.Ale to co proponujesz to zupełnie co innego:P.Jak nie jeść przez dzień to bez śniadania i to ma być ścisła głodówka:P.

Gość kasiula145z
BULBAZALRR nie rób tak lepiej jedz mniej a częściej i najlepiej co 3 godziny jeżeli chcesz to możesz dodać do tego jakieś ćwiczenia i na pewno schudniesz