Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagódkka

co sądzicie o feministkach?

Polecane posty

Gość jagódkka

szczególnie interesuje mnie opinia facetów.

Gość vccvcxcxvcxv
że to idiotki

Gość krups
zdeklarowana feministka ciągle marudząca i narzekająca jest do momentu zanim nie pozna faceta w którego będzie wpatrzona jak w obrazek i nagle w białej sukni staje przed ołtarzem a gdy obrączkę poczuje na palcu to nagle cały ten feminizm przekreśla grubą kreską :)

Gość kjfgp;dhdf
zakompleksione baby:P

Gość jagódkka
dlaczego idiotki? bo walczą o swoje?

Gość jap......
zryte są kutasa nie miały

Gość zega
feministki , podobnie jak geje tak bardzo chcą podkreślić swoją " odrębność " ,że popadaja w przesadę i zaczynaja wygladać i zachowywać sie jak babochłopy ,albo inne kurioza . A przecież prawdziwym feministkom nie o to chodziło .

Gość ma ktos linka do tego
nie lubie feministek, denerwuje mnie ich egoizm. walcza o prawa wszystkich kobiet ale przepraszam czy ja je prosilam zeby wlaczyly o moje prawa? niby po kiego uszczesliwiaja mnie na sile? wkurza mnie jak cholera to, ze przez takie babochlopy kobiety ktore lubia sie czuc kobiece nie sa traktowane jak kobiety. bo mezczyzni sami juz sie pogubili. kiedys to byla norma, kobiete traktowalo sie z szacunkiem a kumpli jak swojaka. teraz kobiety zaczyna traktowac sie jak mezczyzn. kobiety chcialy rownouprawnienia ale na zasadzie- chcemy tylko te dobre rzeczy a te zle juz nie. jestem zla, ze przez babki ktorym sie zapragnelo zarabiac tyle ile faceci za gorsza prace reszta kobiet tez cierpi. w dupie mam femiznizm i jego falsz i hipokryzje.

Gość zega
osobiści nie spotkałem żadnej prawdziwej feministki , pomijąc kobiety wyglądajaće i zachowujące sie jak faceci , a feminizm to postawa życiowa a nie wygląd czy zachowanie .

Gość jagódkka
z tymi zakompleksionymi babami to bym sie raczej nie zgodzila

Gość zega
no . ale to dizęki feministkom masz prawo w ogóle wypowiadać swoje zdanie :) tak że do doopy ich wszystkich nie pakuj , noi , chyba ,zę masz ja wystarczająco dużą:D

Gość zega
a kobiety jeśli same nie potrafią sie zachowywać jak kobiety i poszanować to od kogo szacunku sie spodziwają ?

to nie feministki daly mi prawo do wypowiadania sie, zauwaz ze nawet w czasach starozytnych kobiety byly powierniczkami i doradcami krolow i faraonow. faministki nie sparawily w magiczny sposob, ze kobiecy intelekt zostal zauwazony. podobnie jak mezczyzni kobiety same udowadnialy, ze maja rozum i potrafia podejmowac decyzje, spojrz chociazby na Cleopatre, krolowa Elzbiete I. naturlana droga bylo to, ze kobiecy intelekt zostal doceniony.

Gość krups
każdy górnik powie wprost takiej feministce, jeżeli chcesz mnie dorównać i chcesz równouprawnienia to jutro zjedź ze mną na poziom 1100 :)

Gość zega
a ile ich było - ? 1 ? 2 ? moze 10 . A co z resztą ? może troche historii poczytaj ? Wiesz ,zę kobiety jeszcze do niedawan nie mogły brać udziału w wyborach ? nie mogły być lekarzami ? Możesz sobie gadaćco chcesz - ale z fakami sie nie dyskutuje . A prawda jest taka ,zę mozę nie tylko dizęki feminiskom ale jednak kobiety maja coś do powiedzenia .

Gość krups
i nie myl pojęć , królowa Elżbieta nigdy nie była feministką , w Anglii rządzi premier i jest parlament

Gość zega
królowa Elżbieta nie jest królową ze względu na swój intelekt ani nawet ze względu na płeć ale ze względu na to ,ze była następczynią tronu . I ani intelekt ani płeć nie maja tiu nic do rzeczy .

i to kolejny mit. to nie feministki wywalczyly nam prawo do glosowania. to, ze dostalysmy prawo do glosowania akurat w momencie gdy feministki sie uaktywnily nie zmienia faktu ze i tak dostalybysmy to prawo. a wszystko z bardzo prostego podowu- kobiety to dodatkowy elektorat. dodatkowy glos ktory moze przechylic szale zwyciestwa. politycznie moze nie poprawne ale takie sa fakty. dostalysmy prawo do glosowania bo uznano, ze kobiety bedzie latwo zmanipulowac i naklonic do glosowania w konkretnym kierunku. a to zawsze dodatkowy glos

Gość jagódkka
a czy nie uwazacie ze faceci po prostu boja sie feministek?

mowilam o krolowej Elzbiecie I a nie o obecnej krolowej Anglii. ludzie troche znajomosci historii

Nic, podbnie jak nic nie sadzę o Zydach, masonach, zielonych, aktywistów z grennpeace, neonazistach i innych takich :P O pogadach tych pan sadze juz sporo, ale jak widze po wpisach, wiekszosc ludzi jednak nie ma zielonego pojecia CZYM feminizm jest , na jakis założeniach sie opiera itd.

Gość zega
a co wspólnego z feministkami miała Elżbieta 1 ?:) chyba tylko to ,ze bya kobietą:D

dokladnie, nie miala nic wspolnego z feministkami a mimo wszystko byla krolowa wychwalana zarowno przez mezczyzn jak i kobiety. jest to tylko i wylacznie dowod na to, ze kobiecy intelekt i kobieca madrosc potrafia zostac docenione bez walki feministek.

Gość zega
boję sie feministek roszczeniowych , kobiet nie rozumiejących ,zę wraz z większymi przywilejami rośnie odpowidzialność ,że wraz ze wzrostem wynagrodzenia idzie większa dyspozycyjność i zaangażowanie . Pań dla kórych równe szanse to tylko przywileje i nic więcej .

Gość zega
jeśli opierasz swoją wiedzę o Elżiecie tylko na produkcja Hoolywood pt " Elżbieta " i " Elżbieta . Złoty wiek " to nic o niej nie wiesz . poczytaj mozę o jej " zasługach " na polu wojen religijnych .

I mają rację feministki, że rządzą, jak faceci dupy dają się mini sterować, to nie chciałbym, ale popieram.