Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet jeden..

Bylo cos na poboczu a teraz mam problem ....

Polecane posty

Gość facet jeden..

WItajcie mam problem i nie wiem gdzie sie udac bo to krepujace.... Podwozilem panienke tydzien temu droga szybkiego ruchu i taka fajna byla i jakos mi sie spodobala... Dziwnym trafem nie opierala sie za bardzo wiec zjechalem w droge do lasu i wybzykalem ja tak solidnie ale minal tydzien i cala noc nie spalem bo mnie cewka moczowa tak szczypala ze szok!!! Zauwazylem rano ze po scisnieciu zoledzi wycieka mi z czlonka mnostwo zoltej wydzieliny!!! To chyba bedzie jakis syfilis ku**** i co ja mam zrobic z tym syfem???? Co ja zonie powiem jak bedzie chciala sie bzykac?? Przeciez zlapie to dziadostwo ode mnie!!! Musze isc gdzie po jakis antybiotyk tylko jak i na co??? Co to moze byc??? Bzykanko bylo bez gumki... ale glupi bylem ale ona mloda byla wiec nie sadzilem ze moze miec jakiegos syfa a ja za powazny na to jestem!!!

Gość tu masz fajny link
no nie ... serio piszesz?

Gość fdddfdd
moze jeszcze w"cionsze" zaszla :classic_cool:

Gość krups
oszukujesz, to nie była panienka :)

Gość facet jeden..
No kur**** to rzezaczka???? Bede musial pojsc na pogotowie bo w przychodni to wszystkie lekarki to kolezanki zony :-((((

przewalone masz hehe no wyszedłes na kompletnego de.bila mówiąc krótko, odpadnie ci mały i tyle, kara jakas musi byc :D

Gość
o ile to nie kolejny prodzekt vel prowo, to pokaralo gnoja, i prawidlowo ;)

".. ale ona młoda była wiec nie sadziłem ze moze miec jakiegos syfa" wiec tak,panie i panowie,!!!!!!!!!! choroby "seksowe" pojawiaja sie u starych ludzi tylko i wyłącznie:D . Młody osobnik nawet jak byzka koze nie ma prawa miec jakichkolwiek chorób!!! Amen ps. prowo🖐️

Gość
no a kobiety nie puszczaja bakow ;)

Gość facet jeden..
Bylem dzisiaj przed praca na pogotowiu. Jak sie dowiedzieli o co chodzi to krecili nosem ale powiedzialem ze zaplace za wizyte no i facet obejrzal jak to wyglada i przepisal dwa antybiotyki w duzej dawce :-) Na szczescie mam juz problem z glowy i syfa po 7 dniach nie bedzie :-) Rzeczywiscie stwierdzil rzezaczke... a za wizyte zazyczyl sobie 80 zl :-/ bo to nie jest stan zagrazajacy zyciu.... No ale juz jestem w pracy i mam spokoj ze zona sie nie dowie i teraz tylko przez tydzien jakos trzeba unikac bzykania z nia ale jakos sie wytlumacze :-( Powiedzial tez zeby po leczeniu przebadac sie na HIV i kile na wszelki wypadek bo roznie bywa.... nie zaszkodzi tez na zoltaczki B i C.

Gość facet jeden..
A ona nie pomyslala ze zaraz innych i robi klopoty?? Syfy sie szybko leczy a nie wystawia duspko innym bez uprzedzenia!!!

Gość hfghgf
jeszcze zaraź żonę imbecylu co za debil, palant, cham ch u j jeden

Gość facet jeden..
Nastepnym razem beda gumki w uzytku :-D i syfow nie bedzie

Gość takajatakasobie
przeciez to prowo :) normalnie gosc mialby kupe w majtkach na samą myśl o tym . Bo skoro złapał rzerzączke to bez problemu mogl tez hiva zlapac :) a on pisze na luziku ze wypadaloby test na hiva zrobic :) marna prowokacja chlopczyku

Gość tgrhytrujrt
faceci trochę inaczej podchodzą do takich rzeczy, wiec przestań pierdolić :classic_cool: ja mu wierzę :classic_cool:

Gość takajatakasobie
faceci inaczej podchodza dotego ze moga byc nosicielami HIVa ?? bez komentarza ...

Gość takajatakasobie
ciągnełam druta czarnemu poecie

Gość szkoda, że
szkoda, że nie złapaleś kiły Ty daremny dupku... Mam nadzieję, że Twoja żona dowie się o twoim wyskoku żałosny faceciku z chorobą weneryczną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość nie bierz do siebie
Tych glupich komentarzy zazdrosnych osob. Oni zazdroszcza ci tego bzykania na poboczu bo sami nie maja sie z kim bzykac. A ze rzezaczke zalapales przy okazji to juz trudno , stalo sie i trzeba wyleczyc. Zycze powodzenia w leczeniu i oby nikt wiecej sie nie dowiedzial i nie zarazil !