Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iooooooppp

powazny problem

Polecane posty

Gość iooooooppp

mam hemoroidy ale wstydze sie o tym powiedziec chlopakowi. gdy mamy sie kochac przed tym chowam je do tylka i na ten czas nie wychodza... ale czasami jest zle.. gdy w normalny dzien chlopak mnie klepnie w tylek to krzycze auaaa a on sie pyta co ty masz hemoroidy a ja mowie no co ty

Gość iooooooppp
niech ktos pomoze

Gość Jaduospis
Hemorodiów nie można nigdzie schować, to nie robaki. Pozdrawiam.

Gość iooooooppp
mozna bo ja je wsuwam do srodka

Gość a co jak nie robaki
he?

Gość iooooooppp
a najgorsze jest wtedy gdy siem kochamy analnie i wtedy te moje hemoroidy przeskakują na jego penisa i gdy wyciąga go z mojej piczki to szybko biorę do buzi i oblizuę do czysta, żeby tylko ich nie zobaczył. pomoże ktoś ?

Gość Jaduospis
Nie można! Chcecie zobaczyć co to są hemoroidy? BO zaraz przyślę grafikę z google! A tego byście nie chcieli!

Gość iooooooppp
ej to podszyw. nie oblizuje ich ale mecza mnie te hemoroidy a wstydze sie przed nim

Guzki krwawnicze, nazywane hemoroidami lub żylakami odbytu, są prawidłowymi strukturami anatomicznymi położonymi tuż nad kanałem odbytu. Zbudowane są z tkanki naczyniowej o charakterze połączeń tętniczo żylnych i tkanki łącznej. Mają formę uwypukleń błony śluzowej pod którą się znajdują. W znacznym stopniu przyczyniają się do uszczelnienia kanału odbytu w mechanizmie kontrolowania utrzymania "wiatrów" i stolca. O chorobie hemoroidalnej mówimy wówczas, gdy dochodzi do chorobowego powiększania się i przemieszczania guzków hemoroidalnych do i poza kanał odbytu, co powoduje pojawienie się szeregu dolegliwości.

Gość iooooooppp
nigdy nie pojde z tym do lekaza bo siem wstydze i co teraz