Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprzedaje

ubranka na allegro

Polecane posty

Gość sprzedaje
Gość patrze i oczom nie wierze
Ubranka dla chłopca są naprawdę fajne,i cena jest zachęcająca.Moj synek w poodobnym wieku,szkoda,że mi się nie przydadzą już bo chętnie bym zalicytowała. A dziewczynki niestety nie mam, też mi się podobają i cena fajna.

Gość Piękne i naturalne
nie kupuje ubranek uzywanych na allegro bo niestety drogie mamy ale zdzieracie kase ubranka angielskich firm pochodza z sh gdzie kupujecie za grosze;-( taka smutna prawda... wole pojsc do sh i za 40zł kupic kilogram czyli około 8 bluzeczek w idealnym stanie niekiedy z metka powodzenia!

Gość lalkabarbie jaka
Tak to prawda, u mnie to na wage (17zl/kg) to mozna szmaty do mycia podlog kupic. A na wycenie srednia cena to 10zl,raczej sie nie oplaca za 17 ubranek jak tu na aukcji zplacisz srednio 170zl a tu 40zl. Jest chyba roznica

Gość jasne kwiatki na łace
nie przesadzajmy z tymi cenami w lumpach ale poczejmy do grudnia az ceny wzrosna o podatek VAT

Gość MAM COŚ CENNEGO ;)
mi udało sie sprzedac 86 ubranek za 450zł -byłu z lumpeksów, ale były bardzo zadbane

no ok, a ile na tym zarobilaś (odejmując koszty tych ubranek) ?

Gość MAM COŚ CENNEGO ;)
wszystkie nosił mój synek, było tam wszystko, spioszki, kapcie , bluzeczki, spodnie itd. zarobiłam na tym około 300 zł

Gość MAM COŚ CENNEGO ;)
zwróccie uwage ,że im mniejsze dziecko-ubranka, tym mniej sa one zuzyte

Gość MAM COŚ CENNEGO ;)
dodatkowo znajomi podbijali mi cene ;) jakos trzeba sobie radzic i zarobic na kolejne ciuszki, bo dzieci szybko rosna

no to fajnie ci sie udalo :) ja nie sprzedaje ubranek na all tylko oddaje znajomym ,ale ta laska co tu wystawia to raczej bardziej straci na tym, obastawiam,ze z 50zl moze zarobi na tych ubrankach-nie wiecej.

Gość MAM COŚ INNEGO ;)
sprzedałam też swojego chomika,był używany ale niezniszczony,prany tylko kilka razy-w super stanie był. Zarobilam na nim kupe kasy i teraz przerzucilam sie na handel chomikami uzywanymi

Gość uśmiałam się heh
głupie ale śmieszne, używane chomiki heheh

Gość MAM COŚ INNEGO ;)
zwróccie uwage-im mniejszy chomik tym wiecej sie ich zmiesci w pralce, a i nie waza wiele-mozna je wysylac listem a nie paczka. Trzeba sobie jakos radzic,zeby bylo na nowe chomiki

Gość ja ci powiem cos ciekawego
dzieci do szkoly siooooo

Gość eddddytaaa
Ja nie kupuje używanych ciuszków.I nie chodzi tu o to ze stac mnie na nowe czy nie ,poprostu juz taka jestem ze nie załozyłabm dziecku takich ciuszków.Poza tym mozna naprawde za niewielkie pieniadze kupic dziecku bawełniane,delikatne,przewiewne ciuszki http://eko-bielizna.pl/index.php?cPath=51 czesto własnie nawet tańsze niż te z allegro.