Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet 01.08.11

zdradza czy nie?

Polecane posty

Gość facet 01.08.11

Mam pytanie: znajduję u małżonki sms-y do mężczyzny kilkanaście wciągu kilku dni -oczywiście skasowane ale mam dojście do bilingu na necie, zakłada skayp choć nigdy nie umiała z niego korzystać. Pisze do przyjaciółek że spada pomarzyć. Jak jej to wszystko wywlokłem przekonała mnie że to tylko kolega - co myślicie czy kobieta zajęła by sobie tyle czasu tylko koledze?Czy ja jestem naiwny wierząc w to.

Gość facet 01.08.11
Jak mam to rozumieć?

kolega o którym idzie pomarzyć...z którym pisze smsy i gada na skype... Kolega w którym sie zauroczyła i marzy o namiętnym seksie, jakimś skoku w bok.. Tak myślę

Gość animenime
zdradza a jak nie to poczatek zdrady...proponuje nastraszyc..jesli jej zalezy a jest zagubiona to skonczy..gorzej jak mysli o rozstaniu..jesli chcesz byc jeleniem to toleruj...moim zdaniem zdrada badz jej poczatki.im wczesniej zareagowac tym leiej.

Gość mała wesoła pszczółka
Nie bądź taki zaborczy. Podziel się.

Gość facet 01.08.11
Czyli jednak nie wierzyć w jej płacze i przysięgi:(

Gość facet 01.08.11
Nie wiesz nigdy nie byłem zazdrosny może to dlatego lecz po tych akcjach zrobiłem się strasznie zaborczy- wciąż do niej dzwonie i sprawdzam ją. Troszkę mi głupio ale sprawdzam jej gg i historię kompa - żenada po prostu:)

Gość facet 01.08.11
Właśnie zawsze wszystko mi zawsze tak wytłumaczy i zamota że to ja czuję się winny:(

Gość facet 01.08.11
Czyli nie mam się co łudzić robi mi rogi i już:(

Gość 34534534
hihih...i tutaj tak naprawdę nie wiadomo jak zareagować ..ja chętnie posłucham dojrzałych i doświadczonych kobiet co należy w takim przypadku zrobić. Z tego co wiem Wszelka agresja i wyrzuty pogorszą sytuację i pogłębią zauroczenie bo ty uwidaczniasz złe emocje ..będąc pasywny = brak emocji ; ) ..a kolega=dobre emocje..; ) i tu jest pies pogrzebany w tych jebanych emocjach...bo w tym momencie ty musisz wyzwolić w niej więcej pozytywnych niż kolega ,a to będzie cholernie trudne ,ale może ktoś doradzi

Gość goździkowa doradzi
Zamontuj jej GPS (są takie małe ustrojstwa, które wkładasz np. do torebki) a potem prześledź przebytą trasę na mapie (z czasami przejazdów, czasami przebywania w określonych miejscach) i skonfrontuj to z jej zeznaniami. W komórkach masz uslugi w stylu "wiem gdzie jesteś" czy "gdzie jest dziecko" które też podają info gdzie przebywa dany aparat.

Hmm może czuła się nie atrakcyjna, spodobała się innemu i poczuła się kobieca, zauważona..nie wiem.. ale myślę żę myśli o zdradzie jak już tego nie zrobiła...

Gość 34534534
jeżeli nie chcesz żeby do tego doszło to musisz sam szybko wypełnić pewną lukę emocjonalna ..musisz się dowiedzieć czego jej mogło brakować ,a to podejrzewam będzie trudne do zweryfikowania bo nie jesteś obiektywny w tym wypadku ...więc zdrada na 99% cokolwiek byś nie zrobił ..machina ruszyła ..

Gość Ahmud z Iranu
Przeprowadź się do Iranu czy jakiegoś arabskiego kraju z prawem szariatu. Tam nie odważy się zdradzić, a jeśli już... pierwszy rzucisz kamieniem.

Poza tym jak kolega to niech cie przedstawi.Przecież chętnie go poznasz aby rozwiac watpliwości. Jak zacznie motac,masz odpowiedź

Gość animenime
jestescie malzenstem czy tylko para?? jak na moje oko to zdrada badz jej poczatki. niema co sie ludzic i wierzyc w jej placze.. ps. pisze to jako kobieta, zeby nie bylo...

Gość keylogger zainstaluj
na kompie bedziesz miał podglad na to co twoja żonka pisze na kompie.

Gość facet 01.08.11
Nie mam jeszcze pewności za rękę tak naprawdę jej nie złapałem tłumaczy że to jedyny facet z którym mogła pogadać w pracy .Teraz ponoć już nie pracuje ale widzę jak szuka z nim kontaktu choćby przez szukanie go na portalach społecznościowych.

Gość 12345wróbelek12345
kobiety są strachliwe - myślę, że się teraz wystraszy i sprawę zakończy. Pytanie jeszcze, czy jeśli zdradziła lub miała zamiar chcesz jeszcze z nia być.

Gość 34534534
chyba najłatwiejszym rozwiązaniem i najbardziej realnym to będzie jak sam sobie znajdziesz koleżankę ..może to nią potrząśnie ,że ona też może stracić Ciebie ,a nie tylko ty ją...bo tak to żadne rozmowy , prośby groźby to nic nie da.

Gość facet 01.08.11
jesteśmy małżeństwem od kilku lat myślałem o tym programie

Gość dhuifiagfy
obserwuj, albo powiedz że jesteś zazdrosny i żeby nie wypisywała tyle smsów do kolegi. na podst. tego co napisałeś, nie da się za dużo wywnioskować.