Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffffffffffffffffffff

kurew jego mac kto tu jest prawdziwy a kto nie bo fioła dostaje

Polecane posty

Gość Maurycja002
oczywiście, ze nie masz makeupu, po prostu tak wygladasz, taka sie urodziłaś :)

Gość IMO13846
12skizto "IMO13846 - przecież już tu była taka moja focia" Skizo: 1. Nie widziałem. 2. To byłaby od razu zapłata. 3. Fota w ubraniu - młoda! 4. Nich ktoś zabierz stąd Nikolcie! :classic_cool:

Maurycja002 - naucz się czytać ze zrozumieniem. Napisałam, że nie mam tony make upu, a nie że nie mam go wcale

Gość gość
za chooja mnie stąd nie wygonicie :classic_cool:

Gość blokers i ławkers znalazł spos
ób na wyżydzanie fot :classic_cool:

Gość 12skitzo mam Frage tu ju
Ty jesteś taka głupia czy tylko udajesz?

Gość Maurycja002
czyli przyznajesz i tak, że jednak masz makijaż. A tona to takie powiedzenie tylko (taka przenośnia)... wiesz? ;)

Ja jestem prawdziwy. Do tej co gadala o tym plastiku dla zartu: jestes bardzo ladna, nie sluchaj debili albo zazdrosnic ;)

Gość Hlestyn z Fetezu
przenosnia hahahahahaha

Gość masz racje skitzo
zlecą się do GNOJU jak wstawisz swoje foto boska jesteś

Gość IMO13846
Skizo - jutro od Ciebie wyciągnę fotę, tak żeby zazdrośniki niewidziały. :P Dzisiaj mi się nie chce...i pamiętaj - fota ubrana! Za 3 do 4 lat może być w negliżu. :classic_cool:

Kutas Światowida - to normalne nie wzrusza mnie to, bo zawsze mam jechane za twarzowe, ot taka natura kobiet :) Martva Nox. - wykurviaj żałosny brudasie wojownik - dzięki :) Maurycja002 - ale się kompromitujesz :O Mam makijaż i to nic złego :O

Gość w kinie w melinie kocham cie!
kobietą to będę po powtórnych narodzinach, to się nazywa reinkarnacja:D

Gość fjgkg
o wlasnie, o czarna nicole mi chodzilo, ze to kingusia124 hehe mamy adres twojego bloga mala:classic_cool:

Gość IMO13846
moja data urodzenia to 13 sierpnia 1846 :)

ja pierdolę jak nie lukrecja to ta pinda ostatnio czuję się tutaj jak w piaskownicy 🖐️ tak obie jesteście ładne wprawdzie dupy nie urywa ale nie wiem do czego ma prowadzić ta cała dyskusja na temat tego czy masz makijaż czy nie czy ktoś ci zazdrości urody czy nie czy srasz na Małysza czy nie. 🖐️

Gość brzydke ma oczy
jakos ladnie na tej focie wyszla, moze dlatego ze patrzy w dol, kiedys zapodala inna to wygladala jakby byla nacpana

Gość fsdweewfw
martva ty kurwo jebana kazdy wie, ze jestes facetem ktory robi prowoakacje to jest niemozliwe aby taka jebana blaza faktycznie sie tak nosiła i jeszcze swoje fotki wstawiala skoro wiadomo ze jest brzydka i chujowa gin frajerze!

Ja jestem prawdziwa, brzydka, nie podszywam się, ale zdarza mi się pisać na pomarańczce. Niestety z racji mało koorewskiego charakteru, goowno to każdego obchodzi kim jestem :)

Gość i nue ime akeprz
skizto to prodżekte lukrecji 💤 sebastein to podszyw pod kogos tam i robi zgrywe co za żal , to pewnei desznik albo inny zbok który mysli że skizto jest prawdziwa może to jedna osoba?! :classic_cool: powiem kto jest prawdziwy Bazienka Brzydula 30

Gość jednak nie mial indora...
Noxi jest zajebista, przynajmniej ma charakter, nie jak te slodkie dziunie bez wyrazu, kłócące sie ktora ladniejsza, czy ma makijaz na facjacie czy nie

Gość jytyjty
martixa noxia czy jak ta kurwa sie nazywa.. ona jest tak zjebana i brzydka ze wolal bym faceta wyruchac niz nią :O

tak obie jesteście ładne wprawdzie d**y nie urywa ale nie wiem do czego ma prowadzić ta cała dyskusja na temat tego czy masz makijaż czy nie czy ktoś ci zazdrości urody czy nie czy srasz na Małysza czy nie. } podpisuję się pod tym moimi tzytzami w całej rozciągłości und szerokości 🖐️ jednak ! ona ma dopiero 16 także wiesz... podnieca się słodkim pierdzeniem stooleyarza IMO 😴 forumowego rysownike który pogrąża się z każdym kolejnym zdjęciem. i nie dlatego, że są chooyowe. dlatego, że są fajne i widać, ze nie ma co robić tylko siedzi jak pyerdolnięty przed kompem i płodzi... w międzyczasie waląc konia. zapewne :classic_cool: