Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankaaaaaaaaaa234567

Czy wierzyć jej czy jemu ?

Polecane posty

Gość Ankaaaaaaaaaa234567

Mam a w sumie miałam chłopaka którego kochałam ponad życie, z którym byłam zawsze szczęśliwa... Niestety dowiedziałam się że mnie zdradził . Miał urodziny, na których niestety nie mogłam być . Jego brata dziewczyna miała w tym samym dniu urodziny, więc postanowili wyrobić je razem ... Zadzwoniłam do jego brata dziewczyny aby się dowiedzieć co się tam działo bo dzień po urodzinach "mój partner" zadzwonił do mnie lekko podpity, wyrzekając się tego . Tamta dziewczyna powiedziała mi że mój były zdradził mnie . Ponoć wypił za dużo, był agresywny, dostawial sie do dziewczyn a nawet z jedną się pocałował i ... Zamknął w drugim pokoju na 2h - Oczywiście moja pierwsza myśl PRZESPAŁ SIĘ Z NIĄ ! On się tego wszystkiego wypiera, mowi ze w ogole takiego czegos nie bylo - A ja o zwywzywałam jak najgorszą szmate ... Nie wiem komu mam wierzyć - Co Wy o tym myślicie ?! Pomóżcie Mi ! ;( Anka .

Gość swertysss
Tam bylo duzo osob, moze ich popytaj?

Zapytaj się o to jakiejś blizszej Tobie osoby która tam była...nam trudno jest powiedzieć komu masz wierzyć bo nie znamy ani tego chłopaka ani tej co Ci to powiedziała....może ktos miał tam aparat i robił zdjęcia...powiedz że chcesz je zobaczyć może coś ciekawego znajdziesz na nich

Gość Ankaaaaaaaaaa234567
Sek w tym, ze osoby ktore tam byly sa mi praktycznie wcale nieznane ;|

posłuchaj - o ile to nie marna prowokacja... podejrzewam że masz autorko z 17-18 lat. i wiem jak jest na imprezach właśnie takich , no więc jesli coś takiego by miało miejsce to facet tak wlasnie by się wypierał i już by reszte uprzedził żeby nic Ci nie mówili bo cię kocha i nie chce byś zerwała itd więc mogą się nie przyznac. z drugiej strony może ta dziewczyna coś chciała a Twoj sie nie zgodził i się mści ale ona była ze swoim chłopakiem więc watpie... Uwierzyła bym JEJ... a jaki miałyście kontakt wczesniej? Bo jesli się lubiłyście to sama powinnas wiedziec czy byłaby zdolna Cię tak okłamac. A facet zawsze sie wypierac będzie.

Gość Ankaaaaaaaaaa234567
Owszem była ze swoim chłopakiem - A jej chłopak to brat "mojego". Miałysmy dobry kontakt ... I w sumie wątpie w to że mogła się mścić na mnie bo wie jaka jestem wredna i gdyby sie dowiedziała że to ona go podpuszczała lub cos w ten desen - Mialaby marne zycie :) Ale tu jest ten minus ze jego "najlepsi kumple" nie powiedza mi jaka jest prawda bo oni zawsze stana za nim, nawet gdyby zrobil najgorszy blad w swoim zyciu ...

Gość Ankaaaaaaaaaa234567
Wolalabym dowiedziec sie najgorszej prawdy, niz byc oklamywana . Pomijajac fakt ze bylam z nim 2,5 roku ...

no właśnie więc jęsli ona Ci cos takiego powiedziało to skądś musiało to wyniknąc. Myślę że on nabroił i że nie jest dojrzały to w życiu sie nie przyzna z resztą zaden by się prawie nie przyznał. Może i do niczego w pokoju nie doszło bo zasnął jak się napił jednak wątpie bo sam tam nie był. Myślę, że niestety Cię pewnie zdradził a ta laska co Ci powiedziała to bedzie miała niezły opiernicz od niego tak byś nie wiedziała. ile masz lat?

Chociaż w sumie nie ważny jest ten pokój jestem ze swoim 3 lata i mam 20 lat, jakby całował się inną to już zdrada dla mnie. On pierwszy zadzwonił i już się wyrzekał czy najpierw Ty do niej?

Gość Ankaaaaaaaaaa234567
19 lat mam :) Nie ja najpier zadzwonilam do tej laski a potem on do mnie zadzwonil . Wlasnie rozmawialam z jego bratem ktory zaczal go tlumaczyc i wiem ze bedzie nieciekawie jak moj byly zobaczy ta laske . ;| Nie chce aby sie jej cos stalo, ale jesli (przypuszczenia) to co ona mi powedziala jest nieprawda to niech sie szykuje na meeega obity ryj :P